Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şinitzel (Ev Yapımı Tadı Harika)

Şinitzel (Ev Yapımı Tadı Harika)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
sinitzel-ev-yapimi-tadi-harika.jpg

Şinitzel (Ev İmali Tadı Harika) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet bonfile (Tavuk)
  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı un
  • 6 yemek kaşığı galeta unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvı yağ

Şinitzel (Ev Üretimi Tadı Harika) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 2 bonfile üzerine tanım vereceğim sizler benim üzere fazla yapacaksanız şayet bonfilelerinizi tarife nazaran çoğaltabilirsiniz.
  2. İlk evvel bonfilelerimizi uzunluktan ince ince kesiyoruz (Aldığınız yere rica ederseniz şinitzel yapacağım diye onlarda kesip veriyor) güzelce yıkayıp süzelim.
  3. 3 başka geniş kap çıkarıyorsunuz. 1. kaba unu, tuz karabiber koyup karıştırıp bırakalım.
  4. 2. kaba galeta unu, tuz, karabiber ekleyip, karıştırıp, bırakalım.
  5. 3. kaba yumurtaları, tuz, karabiber ekleyip karıştırın.
  6. Tavaya sıvı yağı ekleyelim ocağı açalım ısınması için bırakalım. Süzülen şinitzellerimizden bir adedini alıp birinci evvel önlü gerili una bulayalım fazlalığını silkeleyelim sonra yumurtaya bulayalım önlü artlı fazlalığını süzelim en sonda galeta ununa batıralım.
  7. Önlü artlı fazlalığını silkeleyerek evvelce ısınmış yağlı tavaya alalım önlü artlı olmak üzere kızarıncaya kadar pişirelim. Şimdiden afiyet olsun ????.
Şinitzel (Ev Üretimi Tadı Harika) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk göğsü (Fileto ince kesilmiş)2 adet yumurtaGaleta unuUnTuzKızartmak için;Sıvı yağ Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuk göğüslerini ince dilimler halinde kesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Salata Yatağında Şinitzel Tanımı İçin Gereçler 1 paket tavuk göğsüGaleta unu2 yumurta2 diş sarımsak ( isteğe bağlı )1 çay kaşığı karabiber( yarısı galeta ununa eklenecek )1 çay kaşığı kırmızı biber ( yarısı galeta ununa eklenecek )Tuz Kızartmak için ; Sıvı yağı Salata için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Tavuğun en lezzetli hali olarak tercih edilen seçeneklerden birisi olan tavuk şinitzel, cafe ve restoranlarda sıklıkla karşımıza çıkan bir yemektir. Fileto şeklinde dilimlenen tavuk etlerinin un, yumurta ve galeta ununu bulandığı tavuk şinitzel tarifi, severek yenen tavuk yemekleri arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Tavuk Şiş (Sodalı) Tanımı İçin Materyaller 4 kesim göğüs eti1 yumurta1 bardak maden suyu1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı pul biber1 su bardağı galeta unu Tavuk Şiş (Sodalı) Tanımı Yapılışı Tavuk göğsümüzü küp küp doğrayalım. Bir kaba yumurta tuz pul biber sodayı alıp düzgünce çırpalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Tavuk (Bonfile) Çöp Şiş Tanımı İçin Malzemeler 2 adet tavuk bonfile1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı kuru nane1 çay kaşığı köri1 yemek kaşığı domates-biber salçası1 çay kaşığı kırmızı toz biberYarım çay kaşığı karabiber3-4 yemek kaşığı zeytinyağıÇöp şiş Tavuk (Bonfile) Çöp Şiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt