Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Siyah üzüm yağları yakıyor

Siyah üzüm yağları yakıyor
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakultesi Öğretim Üyesi Prof Dr Hüseyin Çelik, vücudunuzdaki fazla yağlardan kurtulmak isteyenlere siyah üzümü tavsiye etti Prof Dr Hüseyin Çelik siyah üzüm güzellik iksiridir Yapısında yer alan vitanim , mineral , potasyum, magnezyum ve demir vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor Hem vücuttaki yağların erimesine asistan olarak cildin taze ve temiz bir görünüş almasını sağlıyor dedi Günde bir avuc büyüklüğünde bir salkım, yağ yakımı için yeterli görülüyor*

Similar threads

Samsun Ondokuz Mayıs Universitesi Ziraat Fakultesi Oğretim Uyesi Prof Dr Huseyin Celik, vucudunuzdaki fazla yağlardan kurtulmak isteyenlere siyah uzumu tavsiye etti Prof Dr Huseyin Celik siyah uzum guzellik iksiridir Yapısında bulunan vitanim , mineral , potasyum, magnezyum ve demir vucudun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr Hüseyin Çelik, gençleşerek zayıflamak isteyenler için kara üzüm tüketmeleri gerektiğini söylüyorProf Dr Çelik, yapmış olduğu açıklamada, kara üzüm de yer alan mineral, potasyum, magnezyum ve demirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Zayıflamada kara üzüm önemi Gençleşmede kara üzüm önemi kara üzüm Genç ve çelimsiz gözükmek günümüzde her kadının hatta her erkeğin ricası Tüm doktorların günümüzde en büyük araştırması nasıl daha genç kalınabilir nasıl perhiz yapmadan zayıflama sağlanabilir Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Siyah üzüm mucizesi tıbbın hizmetinde Siyah üzümü sevmeyeniniz yoktursiyahuzummucizesitibbinhizmetinde5c50701d30c6falt Ben siyah üzümü kan yapıcı özelliğiyle bilirimsiyahuzummucizesitibbinhizmetinde5c50701d30c6falt Ama bir çok özelliği daha varmış Eğer bu özellikleri merake diyorsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Dünyanın en kullanışlı iklim kuşağı üstünde bulunan ülkemiz; asmanın gen merkezi ve öncelikle kültüre alındığı coğrafyanın merkezi konumundadır Dolayısıyla “Minik Asya olarak açıklama edilen Anadolu, çok eski ve köklü bir bağcılık kültürü ile zengin bir asma gen potansiyeline sahiptir Sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt