Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soğan Gallesi

Soğan Gallesi
0
65

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
sogan-gallesi.jpg

Soğan Gallesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gr kuzu kuşbaşı
  • 8- 10 adet arpacık soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 6 – 7 diş sarımsak
  • 2 çorba kaşığı salça ( ben biber salçası kullandım)
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 3 – 4 adet kurutulmuş arnavut biberi
  • Tuz, pulbiber

Soğan Gallesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Eti arpacık soğan ile birlikte büyükçe bir tencereye alın.
  2. Tereyağı ilave edin ve 3-4 dakika kavurun.
  3. Sarımsak, salça ve pulbiberi ekleyip kavurmaya devam edin.
  4. Daha sonra tüm malzemeyi bir güveç kabına alalım ve üzerine sıcak suyu gezdirin.
  5. Tuzunu ayarlayın ve kurutulmuş arnavut biberlerini dizin.
  6. Güveç kabının kapağını kapatın.
  7. Önceden ısıtılmış 200° derece fırında 2 saat pişirin. Afiyet olsun ????Not: etin yağlı kısımları yemeğe lezzet katacağı için bu kısımları almadan birlikte pişirin.
Soğan Gallesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt