Soğuk Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kremşanti
- 1 paket kakaolu bisküvi
- 1 paket sade bisküvi
- 1 çay bardağı fındık fıstık ceviz badem (İsteğe göre)
- 1 çay bardağı damla çikolata
- Sütlü ve bitter çikolata
Soğuk Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kremşanti çırpılır, içerisine bisküviler ufak modüller halinde eklenir, sonrasında fındık-fıstık ve damla çikolata eklenir.
- Karıştırıp form verilecek kaba streç sinema koyarak yapılan karışım dökülüp, buzluğa derin dondurucuya atılır.
- 4-5 saat yahut sonraki gün dondurucudan çıkartıp, üzerine benmari metodu eritilmiş çikolata ile süslenir, servis hazır hale getirilir. Afiyet şeker olsun şimdiden
.