Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soslu Tavuk

Soslu Tavuk
0
44

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
soslu-tavuk.jpg

Soslu Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo tavuk baget
Sosu için ;
  • 1 buçuk yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım tatlı kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 diş  ezilmiş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay bardağı haşlanmış tavuğun suyu

Soslu Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavukları uygunca yıkayıp 1 saat orta ateşte pişirelim.
  2. Suyundan 1 çay bardağı ayıralım.
  3. Tencereye yağı salçayı ve sarımsağı ekleyip karıştıralım.
  4. 2 dk kavrulduktan sonra suyu ekleyelim, ( 1 çay bardağı) düzgünce kaynasın.
  5. Bir kaç dk kaynaması kâfi.
  6. Tavukları içine alalım ve üzerine kekik, köri ve karabiber ekleyip karıştıralım bi kaç dk sosuna yeterlice buladıktan sonra kapatalım. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt