Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Su Böreği Tadında Tava Böreği

Su Böreği Tadında Tava Böreği
0
87

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Su Böreği Tadında Tava Böreği Tanımı İçin Malzemeler

• 3 adet yufka
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı margarin
İç harç
  • Tel peynir – bir tutam maydanoz (isteğe nazaran rendelenmiş kaşar peyniri ekleyebilirsiniz )

Su Böreği Tadında Tava Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle üç adet yufkamızı 1/ 5 -1/ 5 bölüp parçalıyoruz
  2. Daha sonra farklı kapta yumurta süt ve sıvı yağı karışımını çırpıyoruz.
  3. Granit tavayı ocağa alıyoruz.
  4. Tavaya bir yemek kaşığı margarini bulayıp başka farklı böldüğümüz 1/ 5 yufkayı sıvı karışımıza bulayıp tavamızda bir taban oluşturuyoruz. 1/5 yufka bitene kadar tıpkı süreci tekrarlıyoruz.
  5. Arasına iç harcımızın tamamını yerleştirip kalan yufkamızı kalan sıvı karışıma tıpkı tabana uyguladığımız üzere üstünü kapıyoruz
  6. . Kısık derece ocağımızı açıp böbreğimizi alt üst ederek istikrarlı bir halde pişiyoruz.
  7. Kahvaltı sıcak çayımızın yanında mis üzere afiyetle yiyin ☕️.
Su Böreği Tadında Tava Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tanımı İçin Gereçler 5 adet yufka1 yemek kaşığı margarin (tavaya sürmek için ) İç harcı: PeynirMaydanoz Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle iç harcını dilediğiniz peynirle hazırlayabilirsiniz ben tam yağlı beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Kahvaltıya Su Böreği Tadında Nefis Tava Böreği 3 Yufkadan Tanımı İçin Gereçler 3 yufka1 çay bardağı süt2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı, (çok kural değil olursa hoş oluyor)Yarım çay bardağı sıvı yağı(tereyağı kullanılırsa azaltılır)1 şişe sade soda İç harcı için; Beyaz peynir (1su bardağı kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka1 su bardağı süt1 tane yumurtaYarım çay bardağı sıvıyağ İçine; LorMaydanoz ( ben bu sefer kullanmadım) Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Teflon tavayı 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
10 Dakikada Su Böreği Tadında Tava Böreği (Videolu) Tanımı İçin Materyaller Merhabalar bugün sizlere çok pratik ve lezzetli bir börek tanımıyla geldim ister kahvaltılarınıza ister 5 çaylarınıza çok yakışacak lezzetli bir tanım kesinlikle deneyin 1 çay bardağı süt1 çay bardağı sıvı yağ1 şişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
2 Yufka İle Su Böreği Tadında Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler 2 adet günlük yufka1 adet yumurta2 yemek kaşığı yoğurtYarım çay bardağı sıvı yağ İçi için 1 çorba kasesi rendelenmiş peynir (Dilediğiniz peyniri kullanabilirsiniz)Yarım demet maydanozTuz (Miktarı peynirin tuzuna göre değişebilir)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt