Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sun Sebastian (Orijinal Lezzette)

Sun Sebastian (Orijinal Lezzette)
0
45

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Sun Sebastian (Orijinal Lezzette) Tanımı İçin Malzemeler

• 3 paket 350 gramlık içim taze peynir (1050 gram)
  • 2.5 paket içim krema
  • 2 su bardağından 1.5 parmak eksik toz şeker
  • 1 çimdik tuz
  • 6 adet yumurta
  • 1 tepeleme yemek kaşığı un

Sun Sebastian (Orijinal Lezzette) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tüm materyaller oda ısısında olmalı. Derin karıştırma kabımıza taze peynirleri, toz şekeri ve tuzu koyup krema kıvamı alana dek mikserle çarpıyorum.
  2. Ardından yumurtaları tek tek ilave edip çırpıyorum (Karışıma 1. Yumurtayı ekleyip çırpıyorum 2. Yumurtayı ekleyip çırpıyorum yumurtalar bitene dek bu şekilde)
  3. Daha sonra kremayı ekleyip tekrar spatula ile karıştırıyorum. En son olarak eleyerek unu ek ediyorum.
  4. Şimdi sıra fırın kabımızı hazırlamaya geldi kelepçeli fırın kabı kullanıyoruz. Püf noktası yağlı kağıdı evvel 2ye sonra 4e derken en ince üçgen halini alana dek katılıyorum.
  5. Katlama süreci bitiminde kelepçeli kabımı çok hafif elimle ıslatıyorum ve kağıdın ortası kabın ortasına gelecek halde yuvarlak kabıma yerleştiriyorum.
  6. Ardından kağıdı kabın içinde kat yerleri harca gerçek içeri girmeecek formda düzeltiyorum. Bunun için gerekirse elimi hafif suya değdirip düzelme sürecini tamamlıyorum.
  7. Bu sürecin akabinde tel süzgeçten süzerek karışımı fırın kabına boşaltıyorum. Karışımı döktükten sonra oluşan hava kabarcıkları çay kaşığı yardımıyla dağıtıyorum.
  8. 200 derece ısıtılmış fanlı fırında 35 dakika pişiriyorum. Fırını birinci 20 dakika açmıyorum.
  9. Eğer sun sebastianın üzeri eşit renk değiştirmediyse 20 dakika sonrası istikametini değiştirebiliriz. 35 dakika sonunda şayet biraz daha kızarsın isterseniz 1-2 dakika daha fırında tutabilirsiniz.
  10. Süre bitiminde sun sebastianı fırından alıp oda ısısına gelene dek dışarda bekletiyorum. Fırından çıkarırken sallandırmadan dikkatli alın zira kıvamı muhallebimsi üzere yumuşak oluyor.
  11. Tamamen ılık olunca buzdolabına alıyorum güzelce soğuduktan sonra servise hazır afiyet olsun (Tercihen ben 1 gece bekletiyorum)
Sun Sebastian (Orijinal Lezzette) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt