elektronikci
FD Üye

Tam Kıvamında Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg süt
- 125 gr tereyağı yoksa margarin
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- Tarçın
Tam Kıvamında Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar klasiklerin en güzeli olan bu tatlı herkese hitap etmekle aynı zamanda yapılışının pratik oluşu ile unludur.Öyleyse buyurun tarife ????
- İlk olarak tencereye yağı alın ve erimeye bırakın ardından unu ekleyip kokusu çıkıncaya kadar kavurun.
- Ardından sütü ekleyin iyice karıştırın ki topaklanmasın kaynamaya başlayınca şekeri ilave edin.
- Göz göz olana kadar kaynatın ve vanilya ekleyin iyice pürüzsüz olana kadar mikserle çırpın.
- Su ile çalkaladığımız borcama dökün ve görseldeki şekilde servis edebilirsiniz.
- Servis kısmı tamamen hayal gücünüze göre şekillenebilir tarçın çok yakışır tavsiyedir.Afiyet olsun ????
.