Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarhanalı Bebek Omleti + 8 Ay

Tarhanalı Bebek Omleti + 8 Ay
0
95

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
tarahanali-bebek-omleti-8-ay-6.jpg

Tarhanalı Bebek Omleti + 8 Ay Tanımı İçin Gereçler

• 1 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı yoğurt (Yoğurt sulu ise yarım kaşık koyun su onu çok yumuşatır)
  • 1 tatlı kaşığı toz tarhana
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı

Tarhanalı Bebek Omleti + 8 Ay Tanımı Yapılışı

1. Yumurta yoğurt ve tarhana güzelce çırpılır.
  2. Tavada tereyağını eritip omlet karışımı eklenip gerili önlü pişirilir.
  3. Sonra kare kare kesilerek servis edilir.Afiyet olsun kuzulara❤️????

Similar threads

Tarhanalı Omlet (+8 Ay Ve Üzeri) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta sarısı2 yemek kaşığı peynir altı suyu yoksa yoğurt suyu2 yemek kaşığı tarhanaZeytinyağı Tarhanalı Omlet (+8 Ay Ve Üzeri) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm malzemeleri iyice çırpın. Çok az yağladığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Tarhanalı Bebek Pankeki (+7) Tarifi İçin Malzemeler 1 yemek kaşığı tarhana2 yemek kaşığı ev yapımı yoğurtYarım çay bardağından biraz fazla tam buğday unu1 yumurta sarısı (1 yaş üstü tamamı)1 çimdik karbonat Tarhanalı Bebek Pankeki (+7) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tarhana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Tarhanalı Pankek +8 Ay Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta sarısı1 çay bardağı su yada peynir altı suyu1 yemek kaşığı tarhana1 çay kaşığı tereyağ (oda sıcaklığında)1 yemek kaşığı lor peynir (ben kulanmadım)1 yemek kaşığı yoğurt1 bardak tam buğday unu Tarhanalı Pankek +8 Ay Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Tarhanalı Peynirli Pankek Tanımı İçin Materyaller 1 çay kaşığı tarhanaYarım çay bardağı su2 buçuk tatlı kaşığı tam buğday unu2 tatlı kaşığı yoğurtÇay kaşığı ucu ile karbonatPeynir 1 tatlı kaşığı1 yumurta sarısı Tarhanalı Peynirli Pankek Tanımı Yapılışı Yarım su bardağı su ve tarhana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 yemek kaşığı toz tarhanaÇok az tuz,baharatlar1 tatlı kaşığı sıvı yağ Arasına: 1 dilim peynir (ben yarım dilim kaşar, yarım dilim beyaz peynir kullandım) Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,669Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt