Tavada Peynirli Hamur İşi Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağından 2 parmak eksik ılık su
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Lor peyniri
- Tuz
- Yağ
- Pulbiber
Tavada Peynirli Hamur İşi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Unu yoğurma kabına alın ortasını açarak yağ,tuz ve denetimli olarak suyu ekleyin.
- Yoğurup 6 modüle bölün.
- Servis tabağı büyüklüğünde açarak içine peynir karışımını koyun ve yarım ay formu vererek çatal ile yeterlice bastırarak kapatın.
- Isınmış ve hafif yağlanmış tavada önlü artlı pişirin.
Tavada Peynirli Hamur İşi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.