Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavuk Çorbası

Tavuk Çorbası
0
25

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
tavuk-corbasi.jpg

Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 büyük tavuk but
  • 1 litre su
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 küçük soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 küçük havuç (Minik doğranmış)
  • 1-2 yemek kaşığı minik doğranmış maydanoz sapları
  • 2-3 yemek kaşığı şehriye (İsteğe bağlı)
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuğu tencerede gerili önlü kısaca kızartıp üzerine su ekleyin ve 1 saat kısık ateşte haşlayın (Kızartmadanda üzerine su ekleyebilirsiniz tabiki, lakin bu türlü daha lezzetli oluyor)
  2. Haşlandıktan sonra suyunu süzgeçten geçirin ve çorbaya kullanmak için kenara alın. Tavuğu didikleyin.
  3. Tencerede tereyağını eritin. Soğan ve sarımsağı kavurun. Havuçları ekleyin. Üzerine 2 yemek kaşığı un ekleyip kavurmaya devam edin.
  4. Tavuk suyunu daima karıştırarak ek edin. Maydanoz sapları, didiklenmiş tavukları, 2-3 yemek kaşığı şehriye, zerdeçal ve tuz ekleyip kısaca şehriyeler yumuşayana kadar pişirin.
  5. Son olarak limon suyunu ek edip ocaktan alın. İnce kıyılmış maydanoz ekleyip servis edebilirsiniz. #tavukçorbası.
Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt