Tavuk Wrap Tanımı İçin Materyaller
- Tavuk göğsü
- 1 adet kapya biber
- 1 adet büyük soğan
- 10 tane sivri biber
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Bir palet lavaş
- 8 dilim kaşar peyniri
- Mayonez
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- Tuz
Tavuk Wrap Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğan piyazlık doğranır.
- Tencereye alınır, sıvı yağda sotelenir.
- Kapya biber ve sivri biberde doğranıp tencereye ek edilir.
- Tavuklar jülyen doğranıp eklenir, pişmeye bırakılır.
- Tuz, kekik, pul biber, köri eklenip ılınmaya bırakılır.
- Lavaşlar tezgaha serilir, içine tavuklu karışım konur.
- Üstüne dilimli dediğimiz kaşar peynirini ekleyelim.
- Kaşar peynirin üstüne mayonez sıkalım ve lavaşımızı yanlardan katlayıp dürüm haline getirelim.
- Isıtılmış tost makinamıza dürümleri koyup biraz kızartalım.
- Tavuk wraplerimiz hazır afiyet olsun.