Tavuklu Ekmek Tanımı İçin Materyaller
- 15 adet mantar
- 2 adet domates
- 200 Gr tavuk göğsü
- Baharatlar(isteğe bağlı)
- 1 paket hamburger ekmeği
- 100 Gr kaşar peyniri
- 4 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yeşil biber
- 2 kapya biber
Tavuklu Ekmek Tanımı Yapılışı
- Erittiğimiz tereyağına küp yahut daha minik doğradığımız tavuk göğüslerimizi atıp soteliyoruz.
- Daha sonra doğradığımız biberleri ekliyor bir tıp daha karıştırıp yeniden birebir biçimde doğradığımız mantarları ek edip hepsini soteliyoruz .
- Güzelce harmanlandıktan sonra baharatlarımızı ekliyoruz.
- Ortadan ikiye böldüğümüz ekmeklerin içine tavuklu harcımızı hisse edip domates ekleyip kaşar rendemizde üzerine ekleyip 180 derecelik fırına veriyoruz veeee misssssss???????????????????????? ( yalnızca harç olarak domates biber bile kullanıla bilinir üstünde kaşar peyniri oh mis mis! afiyet olsun ????????????????????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.