Tavuklu Karnıyarık Tanımı İçin Materyaller
- 6 adet patlıcan
- 1 paket kemiksiz but
- Küçük kase kaşar
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Baharatlar
Tavuklu Karnıyarık Tanımı Yapılışı
- Patlıcanları alacalı soyup tuzlu suda bekletelim.
- 1 paket kemiksiz butu küçük bir halde doğrayalım.
- Patlıcanları tüm bi biçimde kızartın.
- Tavuklarıda kavuralım.
- Baharatları ekleyelim.
- Patlıcanları tepsiye alıp ortasına çizik atıp ortasını açalım. Ve tavukları ortasına koyalım.
- Salçalı suyu tepsiye döküp kaşarlarımızı koyup eriyene kadar pişirelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.