Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tek Atımlık Çörek Otlu Nişastalı Tuzlu Kurabiye

Tek Atımlık Çörek Otlu Nişastalı Tuzlu Kurabiye

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
tek-atimlik-corek-otlu-nisastali-tuzlu-kurabiye.jpg

Tek Atımlık Çörek Otlu Nişastalı Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Gereçler

• 125 gram yumuşak margarin
  • 1 çay bardağından az sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı çörek otu
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 yumurta akı (Sarısı üzerine)
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Tek Atımlık Çörek Otlu Nişastalı Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Un hariç tüm gereçleri karıştırın. Yavaş yavaş un ekleyerek yumuşak, kolay hal alan bir hamur elde edin.
  2. Hamurdan minik modüller alıp yuvarlayın. Ben lokmalık olacak formda misket boyutunda küçük küçük yuvarladım.
  3. Hepsini yuvarlayıp üzerine yumurta sarısı sürün.
  4. Ben yumurtasını üzerlerine batıra batıra parmağımla sürüyorum daha kolay oluyor. 1,5 tepsi kurabiye çıkıyor.
  5. Isınmış 170 derecede pişirin. İsterseniz soğuduktan sonra buzlukta da koruma edebilirsiniz.
Tek Atımlık Çörek Otlu Nişastalı Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tek Atımlık Çörek Otlu Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 125 gram margarin (oda sıcaklığı)1 su bardağı sıvı yağ1 yumurta(akı içine)sarısı üstüne1 paket kabartma tozu2 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı çörek otu5 buçuk su bardağı unTuz Tek Atımlık Çörek Otlu Kurabiye Tanımı Yapılışı Sıvı yağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tereyağ2 adet yumurta (Sarısı üstüne sürülecek)1 su bardağı sıvı yağ1.5 paket kabartma tozuYarım çay bardağı pudra şekeri3 yemek kaşığı çörek otu1 tatlı kaşığı tuz4 yada 5 su bardağı un Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Tek Atımlık Nokta Kurabiye Tanımı İçin Materyaller Yarım paket margarin yahut tereyağıYarım su bardağı sıvıyağ2 yemek kaşığı üzüm sirkesi1 çay kaşığı pudra şekeri1 çay kaşığı tuz1 yumurta akı (Sarısı üzerine)1 paket kabartma tozu1 -2 yemek kaşığı çörek otu Tek Atımlık Nokta Kurabiye Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Çörek Otlu Lokmalık Küçük Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 125 gram yumuşamış margarinYarım çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı sirke1 yemek kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı mahlep1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı pulbiberYarım çay bardağı çörek otu1 yumurta (sarısı üzerine)1 paket kabartma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler Yarım paket margarinYarım su bardağı sıvı yağ3 yemek kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 adet yumurtanın beyazı1 paket kabartma tozu2 yemek kaşığı çörek otuAldığı kadar un (3 su bardağı kadar) Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt