iltasyazilim
FD Üye
8 aylık bi ilişkimiz oldu çok aşık oldum fazla sevdim evlilik hayalleri bile kurduk yada yalnızca ben kurmuşum farkında olan olmadanBeni çok seviyo sandım birincil aşkımsın dedi bağladı kendineSon zamanlarda da acayip davranmaya başlamıştı herşeye kızıyodu azarlıyodu beniBende ne varsa içinde söyle dedimBen böyle bi yaşam istemiyorum evlenip çocuklarımız olsn sonrada yaşlanıp ölelim böyle kolay bi yaşam istemiyorum ben dediBana benm hayallerim var amerikaya gitmek istiyorum dedi bende peki yaşam senin hayatın dedim kapattımSabaha kadar ağladım elim ayağım titredi ölmeyi istedim fakat içinmden dedmki istemiyo işte kızım seni yapıcak bişey değil kendimi toparlamaya çalışıyorum 1 haftadır hatta başka erkeklerle konuşmaya çalışıyorum unutmak için ama her zaman o aklımda her gece ağlıyarak uyuyorumHalbuki ne dek mutlu olucaktık ne kusur yaptım diyorum napmalıydım acaba fazla evlilik lafından laf ettiğim içinmi oldu diyorum korktumu fakat ona söyledm bak böyle daima evlilikten bahsediyorm soğumuyosn dimi benden dedm hayır aşkım olurmu ben senden çok istiyorum demişti bana İşte böyle arkadaşlar beni bu şekilde terketti iki gün öncede arayıp seni fazla özledm dedi bana bende amerika hayalleri kur geçer dedmm kapattım lakin içim fazla acıyo kalbim fazla sızlıyo destek edin lütfen