Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkiyedeki Eğitilebilir İş Eğitim Okulları

Türkiyedeki Eğitilebilir İş Eğitim Okulları
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Türkiyedeki Eğitilebilir Meslek Eğitim Okulları hazar iş okulu elazığ hazar meslek okulu Türkiyedeki Eğitilebilir Iş Eğitim Okulları Eğitilebilir Zihinsel Engelliler(Iş OkuluMeslek Lisesi) : ADANA SEYHAN Niyazi Ekerbiçer Mesleki Eğitim Merkezi AMASYA MERKEZ Osman Şimşek Meslek Okulu ANKARA KEÇİÖREN Başkent Mesleki Eğitim Merkezi – Keçiören ANKARA MAMAK Hurin Yavuzalp Iş Okulu ANKARAYENİMAHALLE Milli Piyango Başkent Iş Okulu ANKARA SİNCAN Sincan Iş Okulu ANKARA MAMAK Saime Bayan Iş Okulu ANTALYA Akdeniz Mesleki Eğitim Merkezi AYDIN SÖKE Kıryarlar Mesleki Eğitim Merkezi BURSA NİLÜFER Nilüfer Iş Okulu ÇORUM MERKEZ Anadolu Meslek Okulu ELAZIĞ Hazar Mesleki Eğitim Merkezi ERZİNCAN Sümer Mesleki Eğitim Merkezi HATAY İSKENDERUN İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi İÇEL Çankaya Mesleki Eğitim Merkezi İSTANBUL BAHÇELİEVLER Kazım Beyaz Mesleki Eğitim Merkezi İSTANBUL FATİH Mihrimah Sultan Mesleki Eğitim Merkezi İZMİR BORNOVA Hasan Tahsin Mesleki Eğitim Merkezi İZMİR KONAK Konak Erişkin Zihinsel Engelliler Meslek Eğitim Merkezi KARABÜK MERKEZ Sevgibağı Meslek Okulu KARABÜK Karabük Erişkin Zihinsel Engelliler Iş Eğitim Merkezi KAYSERİ Hacı Mustafa Postaağası Mesleki Eğitim Merkezi KOCAELİ İZMİT Kanuni Iş Okulu SAMSUN İlkadım Mesleki Eğitim Merkezi TRABZON MERKEZ Karadeniz Meslek Okulu Eğitilebilir Zihinsel Engelliler(İlköğretim Okulu) : ADIYAMAN BESNİ AhmetEmine Çil İlköğretim Okulu ve Meslek Okulu AMASYA MERZİFON Merzifon İlköğretim Okulu Ve Meslek Okulu AYDIN NAZİLLİ Nazilli İlköğretim Okulu ve Iş Okulu BALIKESİR MERKEZ Yunus Emre İlköğretim Okulu ve Iş Okulu BARTIN MERKEZ Umut İlköğretim Okulu ve Meslek Okulu BİLECİK BOZÜYÜK ŞhtZafer Ipek İlköğOkulu ve Iş Okulu BİLECİK MERKEZ Bilecik İlköğretim Okulu ve Iş Okulu BURSA OSMANGAZİ Mitat Enç İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi DENİZLİ Çamlık İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi EDİRNE KEŞAN Gazi İlköğretim Okulu ve Meslek Okulu EDİRNE UZUNKÖPRÜ Uzunköprü İlköğretim Okulu ve Meslek Okulu ESKİŞEHİR Avukat Lütfi Ergökmen İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Abdulkadir Konukoğlu İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu GAZİANTEP Fırat İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi GİRESUN MERKEZ İlköğretim Okulu ve Iş Okulu ISPARTA MERKEZ Isparta İlköğretim Okulu ve Meslek Okulu İSTANBUL TUZLA Vala Gedik İlköğretim Okulu ve Iş Okulu İSTANBUL ŞİŞLİ Saadet İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi KAHRAMANMARAŞ MERKEZ 125Yıl İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu KARABÜK MERKEZ Yaşama Sevinci İlköğretim Okulu KÜTAHYA Çinikent İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi MALATYA Turgut Özal İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi ORDU Adil Karlıbel İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi SAMSUN Şehit Ali Borinli İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi SİVAS MERKEZ Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu Ve Meslek Okulu TEKİRDAĞ ÇORLU Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu ve Iş Okulu TOKAT MERKEZ Yavuz Selim İlköğOkulu ve Iş Okulu TOKAT Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi VAN ERCİŞ Erciş İlköğretim Okulu ve Meslek Okulu VAN Zübeyde Bayan İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi YALOVA Milli Piyango İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi YOZGAT Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu ve Mesleki Eğitim Merkezi