Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vişneli Ceheesecake

Vişneli Ceheesecake
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
visneli-ceheesecake.jpg

Vişneli Ceheesecake Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket krem peynir ( 200 gr)
  • 1 paket labne peynir (300 gr)
  • 1 kutu krema 200 gr
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
Sosu için;
  • 1 çay bardağı vişne reçeli
  • Yarım çay kaşığı limon tuzu
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • Yarım çay bardağı su
Alt tabanı için;
  • 2 paket yulaflı bisküvi
  • 3 yemek kaşığı margarin yahut tereyağı

Vişneli Ceheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak kelepçeli kek kalıbını hazırlamakla başlayın. Altına ve kenarlarına margarin yardımı ile yağlı kağıt serin. Kalıbın etrafına folya sarın.
  2. Tabanı için bisküviler ufalanarak uygun bir kaba alınır. Eritilmiş tereyağ eklenerek karıştırılır ve kalıba eşit halde yayılır.
  3. Kreması için peynirler uygun bir kaba alınır toz şeker ilave edilerek karıştırılır. Krema vanilya eklenir tekrar karıştırılır.
  4. Yumurtalar tek tek eklenerek karıştırılır. Un ve nişasta eklenir bir el daha karıştırdıktan sonra kalıba dökülür.
  5. Kalıp uygun bir fırın tepsisine yerleştirilir. 2-3 su bardağı soğuk su eklenir ve evvelden ısıtılmış 200 c fırında pişmeye bırakılır.
  6. Sosu için reçel blenderdan geçirilir. Nişasta, limon tuzu ve şu eklenerek karıştırılıp ocağa alınır.
  7. Güzelce kaynatıp kıvam alınca ocaktan alıp ılınmaya bırakılır.
  8. Üzeri kızaran keke sosu ek edilir isteğe bağlı süslenerek 2-3 saat dinlendirdikten sonra servis edilir.
Vişneli Ceheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt