Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uçakta Yaramazlık
Uçak oyunları
haylazlık oyunları
Ofisteki tembelliklerden daha sonra birde uçakta haylazlık yapalım
FLASHhttp:cdnkaisergamesdePageKraloyunflashGamesucaktayaramazlikswfFLASH *
Ne olur gel tut ellerimi Gel Ne olur gel tut ellerimi İçim üşüyor Isıt beni sıcaklığında Böyle vazgeçme korkuyorum Nerdeysen, kimleysen bırak gel Saçların dağınıksa anlamsız ver tarama Ayakların çıplak ta olsa gel Yavrusunu arayan başlıca gibi gel Kardeşine hasret bacı gibi gel...
Sana bu karanlık bu gurultu icinde
Ellerimi uzatıyorum
Sen bu karanlık bu gurultu icinde
Gormuyorsun
Butun koşeleri tutmuşlar
Ortada meydanlar, gozler icinde
Sana anlatamıyorum
Butun bu koşeler, bu karanlık, bu ıslak, bu gurultu
Tutsana ellerimi
Ellerimi gormuyor musun?
Tutsana...
Yaramazlık, Türk Dil Kurumu tarafından yaramaz olma durumu olarak açıklanmaktadır. Yaramaz olma durumu da, uygunsuz bir davranış, haber olarak tanımlanmaktadır.
Çocuklarınıza sıklıkla hangi kelimeleri kullanıyorsunuz, hiç düşündünüz mü?
‘Yaramazlık yapma!’ bunlardan bir tanesi midir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.