Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yedikçe Yediren Enfes Kısır

Yedikçe Yediren Enfes Kısır
0
108

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Yedikçe Yediren Enfes Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı ince bulgur
Islatmak için;
  • 1 adet soğan
  • 4 su bardağı su
  • 3 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı karabiber
İç harcı için;
  • 8 kısım marul
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 adet havuç
  • 3 yaprak kırmızı lahana
  • 4 kol taze soğan
  • 2 adet limon suyu

Yedikçe Yediren Enfes Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak bulgurumuzu ıslatmak için bir tencereye soğanlarımızı küçük küçük doğuyoruz ve pembeleşinceye kadar kavurup, salçayı ekleyip, karıştırın.
  2. Ardından baharatları üstüne ekliyoruz ve suyunuda ek edip, kaynayınca altını söndürelim ve bulgurumuzun üstüne dökelim.
  3. Bulgurumuzu yarım saat dinlendirdikten bir taraftan yeşilliklerimizi yıkayalım ve küçük bir formda doğrayalım.
  4. Bulgurlar kabarınca yeşilliklerimizi üstüne ekliyoruz ve limonumuzuda sıkalım ve güzelce karıştırıyoruz. Akabinde servis edebilirsiniz şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.
Yedikçe Yediren Enfes Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Tavuklu İşkembe Çorbası (Yedikçe Yediren Çorba) Tanımı İçin Materyaller 1 tavuk göğsü yahut 1 adet tavuk budu7 su bardağı su Terbiyesi İçin 7 yemek kaşığı yoğurt3 yemek kaşığı un1 yumurta2 diş sarımsakYarım limonTuz Tavuklu İşkembe Çorbası (Yedikçe Yediren Çorba) Tanımı Yapılışı Tavuğu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Yedikçe Yediren Yoğurt Soslu Beyaz Lahana Salatası Tanımı İçin Malzemeler 4 kase kadar ince kıyılmış beyaz lahanaYarım kase kadar ince kıyılmış mor lahana2 adet rendelenmiş havuç1 adet küçük soğan Sosu için; 5 dolu çorba kaşığı yoğurt2-3 çorba kaşığı mayonez1 tatlı kaşığı hardal sos3-4 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Enfes İnce Mutfak Metodu Kısır (Kuru Domatesli) Tanımı İçin Malzemeler 2 çay bardağı köftelik bulgurDolu dolu 2 yemek kaşığı domates salçası (lezzetindeki püf noktası bol salça)1 yemek kaşığı biber salçasıYarım çay bardağı zeytinyağ5-6 yaprak marulYarım demet maydanoz2-3 taze soğanYarım kase...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yoğurtlu Havuç Salatası (Sofranın Gözdesi Olacak Yedikçe Yediren Bir Tarif) Tanımı İçin Materyaller 5 adet orta uzunluk havuç1 kase yoğurt1 diş büyük sarımsakTuz Üzeri için; YağPulbiberİsot Yoğurtlu Havuç Salatası (Sofranın Gözdesi Olacak Yedikçe Yediren Bir Tarif) Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Abartısız Kaşık Kaşık Yediren Kısır Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı ince bulgur1 çay bardağı zeytinyağı1 adet soğan yahut 3 kol taze soğan1 adet büyük domates2 adet salatalıkYarım mor lahana9-10 kısım marul8-9 tane kornişon turşu (İsteğe bağlı)1 yemek kaşığı dolusu domates salçası2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt