Yufka Çanağında Tavuk Meze Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet yufka
- Sıvı yağ
- 1 tavuk göğsünün yarısı küçük doğranılır
- 5 adet küçük doğranmış kornişon
- 4 kol püsküllü dere otu
- 2 kaşık mayonez
- 3 kaşık süsme yoğurt
- Tuz
Yufka Çanağında Tavuk Meze Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Artık yufkayı tezgaha serip bir kaseyi yufkanın üzerine koyup halkalar kesilir ve biraz fırçayla yağlanır kalıp içine yerleştirilir.
- Çabucak ısıtılmış 120 derece fırına verip 5 dakika pişirilir ve fırından alınır.
- Çabucak eti ve yıldız makarnayla birlikte 5 dakika haşlanır ocaktan alınır süzülür bir kaba alınır.
- Kalan başka malzemeyi ek edip güzelce karıştırılır ve yufka çanaklara doldurup servis edilir afiyet olsun. ????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.