Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yulaflı Magnoila

Yulaflı Magnoila

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
yulafli-magnoila.jpg

Yulaflı Magnoila Tarifi İçin Malzemeler

• 2 yemek kaşığı yulaf
  • 200 ml süt
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Muz (Siz istediğiniz meyveyi seçebilirsiniz)

Yulaflı Magnoila Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 2 yemek kaşığı yulafı robotta un haline gelecek şekilde çekiyoruz.
  2. Süt, yulaf ve tarçını ocakta kısık ateşte koyulaşana kadar pişiriyoruz.
  3. Koyulaştıktan sonra ocaktan alıp, yulafın yarısını döküp, istediğiniz meyveyi koyun ben muz kullandım.
  4. Sonra diğer yarısını dökün, üstüne kalan muzu koyun ben hindistan ceviziyle süsledim siz isterseniz bal da koyabilirsiniz.
  5. Dinlendikten sonra yiyebilirsiniz isterseniz geceden hazırlayıp dolapta dinlendikten sonra yiyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun. Kesinlikle deneyin. Hem tatlı isteğinizi geçirmiş oluyorsunuz hem de ister ara öğün isterseniz ana öğün olarak tüketmiş oluyorsunuz.
Yulaflı Magnoila Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yulaflı Sağlıklı Kahvaltı Tarifi İçin Malzemeler ️3 yemek kaşığı yulaf️4 yemek kaşığı yoğurt️1 adet muz️1 adet incir️3 adet çilek️1 adet ceviz️1 tatlı kaşığı fıstık ezmesiBunlar benim kullandığım meyveler siz istediğiniz meyveyi kullanabilirsiniz Yulaflı Sağlıklı Kahvaltı Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Yulaflı Meyve Püresi +1 Yaş Tarifi İçin Malzemeler 1/4 (çeyrek) kivi1/2 (yarım) muz2 yemek kaşığı yulaf ezmesi1 su bardağı su Yulaflı Meyve Püresi +1 Yaş Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yulafımızı suda haşlıyoruz, bir 10 dakika kaynasa yeterli, suyunu çok çekerse su ilave...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Sıfır Şeker Yulaflı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1.5 su bardağı yulaf1 büyük boy muz1 yemek kaşığı fıstık ezmesi1 yumurta akı1 paket vanilya2 yemek kaşığı kakao Sıfır Şeker Yulaflı Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm malzemeleri üst üste miksere ekleyin. İyice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Yulaflı Muzlu Toplar Tarifi İçin Malzemeler 2 adet muz10 yemek kaşığı kadar yulaf1 küçük kase ceviz2 yemek kaşığı kakao Üzeri için Hindistan cevizi Yulaflı Muzlu Toplar Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzları çatal yardımı ile ezelim kakaoyu ekleyelim. Yulaf ve cevizi robottan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Yulaflı Hurma Topları Tarifi İçin Malzemeler 10-12 adet hurma5 silme yemek kaşığı yulaf unu (Yulaf ezmesini robottan çekip hazırlayabilirsiniz)1 tepeleme yemek kaşığı kakaoFıstık ezmesi (9-10 çay kaşığı)Bulamak için hindistan cevizi Yulaflı Hurma Topları Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt