Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta
Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta Tanımı İçin Gereçler
Pandispanyası için
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağından 2 parmak eksik ıspanak (rondodan geçirilmiş yalnızca yaprakları olucak)
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Muhallebi için
5 su bardağı süt
Yarım çay bardağı un
2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı krem şanti
Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak muhallebi için kremşanti ve vanilya dışında tüm gereçleri tencereye alalım güzelce çırpılır.
Ocakta orta ateşte pişirilir pişen kremaya vanilya eklenir ve genişçe bir borcama alınır ve üzerine streç temas edecek formda kapatılıp güzelce soğumaya bırakılır.
Kek için evvel yumurta ve şekeri güzelce çırpılır akabinde öbür sıvı gereçler sırasıyla eklenir.
Un kabartma tozu elenerek eklenir spatulayla karıştırılır güveç kablar bir fırça yardımıyla katı yağ ile yağlanır. Ve hepsine eşit halde bölüştürülür.
Evvelce ısıtılmış 170 derece ayarda 25 dk kadar denetimli pişirilir.
Pişen kekler ılıyınca nazikçe çıkartıp her bir keki 3 eşit ince kesime bölelim.
Soğuyan kremayı derince bir kaseye alınır ve kremşantiyi ekleyip 5 dk çırpalım.
Kek üzerine krema, kek üzerine krema formunda 3 kat birebir halde yapıyoruz.
En son üzerine kek modüllerinden kalanları ufalanır.
İnce kestiğim için fazladan artan keki pastanın üzerine ufalıyoruz.
En az dolapta 3 saat dinlendirip servis edilir. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ???? deneyecek olanlardan fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyor olucam ???? tarifle ilgili sormak istediklerinizi herzaman sorabilirsiniz .
Yumuşacık Pandispanyası Ve Nefis Kremasıyla Güveç Kabında Ispanaklı Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Enfes Kremasıyla Yaş Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Pandispanyası için
5 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı un2 tepeli yemek kaşığı nişastaÇeyrek çay bardağı sıcak suÇeyrek çay bardağı sıvı yağ1 paket vanilya1 paket kabartma tozu
Kreması için
4 yemek kaşığı un3 yemek kaşığı nişasta1 adet...
İpeksi Kremasıyla Yumuşacık Tart kek Tarifi İçin Malzemeler
2 adet yumurtaYarım su bardağı toz şekerYarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı süt2 yemek kaşığı kakao1 su bardağı un1 paket kabartma tozu
Krema için :
2 su bardağı süt1 küçük çay bardağı toz şeker3 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı...
Pamuk Pandispanyası İle Nefis Yaş Pasta Tanımı İçin Materyaller
Kreması için
2,5 su bardağı süt1 adet yumurta3 dolu yemek kaşığı nişastaYarım su bardağı şeker
Piştikten sonra eklenecek olanlar
1 tatlı kaşığı tereyağı1 paket vanilyaYarım paket kremşantiYarım çay bardağı soğuk sütPandispanya5...
Kremasıyla Pişen Yorgan Kek Tanımı (Videolu) İçin Gereçler
Keki için
2 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2.5 su bardağı un3 yemek kaşığı kakao
Kreması için
1 adet yumurta2.5 yemek kaşığı pudra şekeri1 yemek kaşığı...
Nefis Kremasıyla Ve Sosuyla Yaş Pasta Kıvamında Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler
2,5 paket kakaolu petibör bisküvi1 litre süt1 su bardağı şeker (klasik su bardağı 200ml)3 tepeleme yemek kaşığı un2 tepeleme yemek kaşığı mısır nişastası (mısır nişastasını tavsiye ederim)1 adet yumurta...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.