Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumuşacık Pufuduk Pişi (Hamuru Aksamdan Mayala)

Yumuşacık Pufuduk Pişi (Hamuru Aksamdan Mayala)
0
90

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Yumuşacık Pufuduk Pişi (Hamuru Aksamdan Mayala) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3,5 su bardağı un
  • 1 su bardağı ılık su (Kontrollü dökün)
  • 1 paket kuru maya
  • Tuz

Yumuşacık Pufuduk Pişi (Hamuru Aksamdan Mayala) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hamurumuzu akşamdan mayalayalım???? yoğurma kabına unumuzu eleyelim mayayı, tuzu koyalım. Ilık suyunuzu denetimli dökelim hamur kulak göğsü kıvamında olmalı.
  2. Yoğurma sürecimiz bitinde hamurun üstünü streç sinemayla yada pak bir poşetle örtelim mayalanmaya bırakalım.
  3. Sabah mayalanan hamuru tezgaha az un serpiştirelim hamuru dökelim havasını alana kadar 5 dk kadar tezgahta yoğuralım.
  4. Sonra merdeneyle 1 cm kalınlığında açalım yuvarlak bir kaşeyle biçim verelim detaylı fotoğraf paylaştım bakabilirsiniz.
  5. Kızgın bol yağ kızartalım afiyet olsun ♥️.
  6. Hamuru akşamdan mayalayınca sabah kahvaltıya çok pratik oluyor pofuduk ve yumuşacık ????.
Yumuşacık Pufuduk Pişi (Hamuru Aksamdan Mayala) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Yumuşacık Pişi Tanımı İçin Gereçler 1 kilo un1 adet yaş maya1 adet yumurtaTuzAlabildiği kadar su Kızartmak için; Sıvı yağ Yumuşacık Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Geniş bir kapta mayayı biraz ılık su da eritelim birinci başta, daha sonra unu ekleyelim, yumurtayı kıralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Pişi Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; 2 su bardağı ılık su1 paket kuru maya1 tatlı kaşığı tuzAldığı kadar un (ben yaklaşık 4-5 su bardağı kullandım) Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Pişi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Herkese merhaba hem çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Mayalı Yağ Çekmeyen Yumuşacık Pişi Tanımı İçin Materyaller 3 su bardağı ılık su2 yemek kaşığı kuru maya1 tatlı kaşığı şeker1.5 tatlı kaşığı tuzAldığı kadar un yumuşak kıvam İç gereci için: 400 gram peynirMaydanoz Pişirmek için ; Sıvı yağ Mayalı Yağ Çekmeyen Yumuşacık Pişi Tanımı Yapılışı 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Kolay Pişi Tanımı İçin Materyaller 6 su bardağı un1 çay bardağı yoğurt1 paket instant kuru maya1 tatlı kaşığı tepeleme şeker1 tatlı kaşığı tuzIlık su Kızartmak için; 3 su bardağı sıvı yağ Kolay Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yoğurma kabına unumuzu koyalım üzerine oda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Yumuşacık Çikolatalı Çörek Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık su1 su bardağı ılık sütYarım su bardağı sıvı yağ1 tane yumurta1 paket maya1 tatlı kaşığı tuz3 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı kakao5 su bardağı un İçi için: Kahvaltılık çikolata Yumuşacık Çikolatalı Çörek Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt