Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Guney Heder Oldum Aşkına

Hoş geldin! kerimm tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Yusuf Guney Heder Oldum Aşkına
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Albumde en beğendiğim şarkı diyebilirimHareketli cok hoş bir şarkıimagesyusufguneyhederoldumaskina5adaef3b61d5cgif

imagesyusufguneyhederoldumaskina5adaef3c6f02e

Heder Oldum Aşkına şarkı sozleri

İlle de uğruna olmem mi gerek
Heder oldum aşkına bilerek
Kime ozlem,kimlere hasret
Sevemezsin yok sende yurek

Cekip sebepsiz gidişlerin
Pişman olup da donup ozurlerin
Senin bu tavrı hallerinle
Bende ne fikir kaldı ne de cumle
Ya sen bitir ya ben bitireyim
Ya sen cek git ya ben mi gideyim
Aşk dediğin bir yerde bitiyor
Bitince acıtıyor

Yine coştu gonul
Akıyor
Sensizliğim yakıyor
Sonmeden, kullenmeden
Bir karar ver artık
Ya kal ya da git

Hala her gunum gecemde seni anıyorum
Hala aynı heyecan, aşkla sana koşuyorum
Varsa aşkına evrim
İşte o benim

Similar threads

Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
yusuf güney heder oldum aşkına şarkısının sözü üzüntü oldum aşkına kasten keder oldum heder notaları heder aşkına notaları illede uğruna ölmem mi lüzum İllede uğruna ölmem mi lüzum? Heder oldum aşkına kasıtlı olarak Kime istek, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürek İllede uğruna ölmem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Gurbet turkusu,Hasret turkuleri,gurbet turkusu sozleri,Gurbet ve Hasret uzerine soylenmiş turkuler Hasreti Kaddinle Gurbet İllerde Hasreti kaddinle gurbet illerde Gecmededir vakt u zamanım benim Gahi beyabanda gahi collerde Kesilmiştir tab u tuvanım benim Boyle ayrılığa kor olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Ozlemini Aşamıyorum Yureğim dalıyor uzarlara Gullerin acmadığı, Guneşlerin doğmadığı yerlerde Sebebini arıyor Sebepsizce Sıkıntıların ortasında yapayalnız, Sıkılıyor Ne konuşuyor benimle Ne de şikayet ediyor Yine o yalnızlık Aynı tanıdık huzun Sensizken bir an bile Gulmuyor yuzum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Dini Hoş Aşk Sözleri Dini Aşk Sözleri Mesajları Dini Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda siz üyelerimiz için ve bizi ziyaret eden sevgili misafirlerimiz için, dini aşk sözlerini paylaşıma açıyoruz 1549104611 1549104611...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt