Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anakarta uyar mi?

Anakarta uyar mi?
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ekrankartı alacağımda Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bundan acaba anakarta uyar mı nereden anlayabilirim nereden bulabilirim veya ??

Similar threads

Yeni düzenlediğim bilgisayarda Ram, ekrankarti, işlemci ve Anakart Arkadaşlar linte Mevcut uyumsuzluk olurmu lütfen çok iyi bilen biri destek olabilirmi Anakar : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız işlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Arkadaslar bu ram'i alıyordum araştırdım uyar falan dediler ama benim işlemcim 2nesil anakartın özelliklerine baktım 3nesil işlemcilere uyar diyor 1600 mhz lütfen yardım edermisiniz param boşa gitmesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
bu ekran kartı bu anakarta uyar mı? ekran kartı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız benim anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Öncelikle Selamun Aleyküm Ben bilgisayarıma ram alacağım, hiçbir bilgim yok, yardım edebilmeniz için ne gerekiyorsa yapacağım ve her şeyi şimdi baştan açıklayayım İlk olarak zannediyorsam ram konusunda anakart önemli, ben size benim anakartım olduğunu düşündüğüm anakartın site linkini atayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt