Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

- AÖF Kayıt Tarihleri

- AÖF Kayıt Tarihleri
0
170

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Anadolu Üniversitesinin 20192019 eğitimöğretim döneminde açıköğretim, iktisat, işletme fakülteleri için internet başvurusu ve tescil işlemleri 1025 Eylül de yapılacak

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada, 2019 Öğrenci Seçme ve Sıralama Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilip kayıt yaptıracak adaylar, yatay geçiş ve Anadolu Üniversitesi Tanıdık Olmayan Uyruklu Öğrenci Sınavı (AYÖS) ile tescil hakkı kazananların internet başvurularının ve kayıt işlemlerinin 1025 Eylülde gerçekleştirileceği bildirildi

Açıklamada, mazeretleri sebebiyle tescil yaptıramayanlar 26, 27 ve 28 Eylülde bizzat veya yakınları aracılığıyla tescil yaptırabilecekleri de bildirildi *

Similar threads

images20192019aofkayittarihleri5ad8fa9f6ad3f Anadolu Universitesinin 20192019 eğitimoğretim doneminde acıkoğretim, iktisat, işletme fakulteleri icin internet başvurusu ve kayıt işlemleri 1025 Eylul de yapılacak Anadolu Universitesi Rektorluğunden yapılan acıklamada, 2019 Oğrenci Secme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
20192019 AÖF Tescil Tarihleri Anadolu Üniversitesinden yapılan açıklamada ‘Jandarma Meslek Eğitimi Önlisans programına tescil hakkı olanların ’, ‘Anadolu Üniversitesi Yurtdışı Öğrenci Giriş Sınavı ile kayıt hakkı kazananların ’ ve ‘Af zarfında başvurup başvurusu kabul edilen adayların ’...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Sınavsız öğrenci bölge liselere yeni öğrenci kayıtları da ilkokullar gibi etescil sistemiyle elektronik ortamda yapılacakGenel liselere aday kayıtlarında bölge ve ikametgah adresi başlıca alınacak Öğrenci ve velilerden tescil esnasında hiçbir surette kayıt parası veya bağış adı altında para...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
2008 öğretim yılı internet başvurusu ve kayıt duyurusu lise başvuruları ne zaman lise kayıtları kayıtları ne süre başlayacak üniversite üniversite başlayacak 2008 ÖSS sonuçlarına tarafından bu yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve Uzak Eğitim veren Bölümlerine yerleştirilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Anadolu Üniversitesinin yeni sistemiyle bundan böyle hayal ettiğiniz bölümde okumak öyle da uzaktan yok Anadolu Üniversitesi, kariyerinde yükselmek, merak ettiği bölümde okumak ve hayallerinin arkasından koşmak isteyen üniversite öğrencisi veya mezunlara sunduğu ikinci üniversite için kayıtlar 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,558Kullanıcılar
doğandoğanSon üye
Üst Alt