Bal ve Tarçın Her Derde Derman bal ve tarçın her derde derman Bal ve Tarçın Her Derde Deva Doğanın şifalı gıdalarından bal ve tarçın karışımı birçok hastalığa iyi geliyor Bal tarçınla birleştiğinde ise mucizeler yaratıyor İşte bu harikulade ikilinin çare ettiği hastalıklar: 1 Ağrı Kesici: Bir kaşık balı 2 kısım ılık su içerisine koyup üzerine bir dere kaşığı toz tarçın ek ederek bir krem elde edilir Bununla vücudun ağrıyan yerlerine masaj yapılır 12 dakika içerisinde ağrının azaldığını göreceksiniz Yapılan bir arştırmada, kahvaltıdan önce bir yemek yemek kaşığı bal ve yarım nehir kaşığı tarçını bölge 200 hastadan 73'ü bir hafta içerisinde şifa bulmuşlar, geri kalan yürüyemeyen ve hareket edemiyen hastalar da bir ay içerisinde şifa bulmuşlardır 2 Bağışıklık Sistemi: Hergün kullanılan bal ve tarçın bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve vücudu bakteri ve virüs saldırılarına karşısında korur Balın uyumlu kullanılması, akyuvarlar içerisindeki, bakteriler ve virüslerle savaşan, korpuskülleri kuvvetlendirir 3 Diş Ağrısı: Bir kaşık toz tarçın ve 5 tatlı kaşığı bal karışımı ağrıyan dişe tatbik edilir Sızı kesilene kadar günde üç kez uygulanır 4 Sindirim Güçlüğü ve Grip: Toz tarçın 2 kaşık bal üstüne serpilip yemekten önce alındığında asit oluşumunu ve hazımsızlığı önler Yapılan bir araştırmada bal içerisindeki bir maddenin grip mikroplarını öldürdüğü ve hastaları gripten koruduğu saptanmıştır 5 Soğuk Algınlığı: Bir kaşık ılıtılmış bal, 14 tatlı kaşığı toz tarçın günde 3 kere yenir Bu tatbik çoğu kronik öksürük, soğuk algınlığı ve sinüslerin temizlenmesi için de geçerlidir 6 Zayıflama: Bir kadeh su içerisine eşdeğer miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir Ahenkli uygulanırsa kilo verilir