Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Barbunya Pilaki

Barbunya Pilaki

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94

Barbunya Pilaki Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram ayıklanmış barbunya
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım limonun suyu
  • 1 çay kaşığı tozşeker yahut 2 küp şeker
  • Tuz
Üzeri için :
  • 4 kısım maydanoz

Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanı küp halinde doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Sarımsağı rendeleyip soğana karıştırın.
  3. Salça ek edip 2 dakika kavurun.
  4. Patatesleri küp, havuçları yuvarlak biçimde doğrayın ve barbunyalarla birlikte tencereye ekleyin.
  5. Tuz, şeker ve limon suyunu ek edin.
  6. Sıcak su ekleyin ve tencerenin kapağını kapatarak kısık ateşte yumuşayıp suyunu çekinceye kadar pişirin.
  7. Ocaktan alıp 15 dakika dinlendirdikten sonra servis tabağına aktarın.
  8. Üzerini ince kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
Barbunya Pilaki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Barbunya Pilaki Tanımı İçin Gereçler 250 gram barbunyaZeytin yağı1 adet patates1 adet havuç1 adet domates1 adet küçük kapya biber1 adet soğan2 diş rendelenmiş sarımsak1 tatlı kaşığı domates salçası1/2 (yarım) tatlı kaşığı biber salçası2 su bardağı su1 tatlı kaşığı tuz1 adet küp şeker Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo haşlanmış barbunya1 adet soğan1 adet havuç2 yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı şeker1 limon suyu1 yemek kaşığı tuz Barbunya Pilaki Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Zeytinyağını bir tencereye alın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tanımı İçin Gereçler 2 çorba kasesi taze barbunya1 adet havuç1 adet patates1 adet kuru soğan2 diş sarımsak1 yemek kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı domates sosYarım çay bardağı zeytinyağ1 küp şekerTuz Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tanımı İçin Materyaller 300 gram barbunya (Ayıklanmış)1 adet havuç (Büyük boy)1 adet patates (Büyük boy)1 adet soğan1 adet sarımsak1.5 yemek kaşığı salça1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı1 adet küp şekerTuzMaydanoz (Süslemek için) Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Barbunya Pilaki Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo barbunya1 adet soğan3 diş sarımsak1 adet havuç2 yemek kaşığı salçaYarım su bardağı zeytinyağı1 limon suyu2 kesme şekerKuru nane Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Zeytinyağı tencereye alın, hafif kızınca soğanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt