Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buda Benim Usulüm Pekmez Peltesi

Buda Benim Usulüm Pekmez Peltesi
0
34

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
buda-benim-usulum-pekmez-peltesi.jpg

Buda Benim Usulüm Pekmez Peltesi Tarifi İçin Malzemeler

• 2.5 su bardağı su
  • 1 çay bardağı pekmez
  • 2.5 çorba kaşığı nişasta mısır buğday fark etmez
  • 2.5 çorba kaşığı şeker şeker kullanmak istemeyen pekmez oranını artıra bilir o zaman suyu biraz eksiltin
  • 1 çorba kaşığı tahin
Üzeri için;
  • Ceviz veya hindistan cevizi

Buda Benim Usulüm Pekmez Peltesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye suyu alalım, içine nişastayı ekleyip açalım.
  2. Sonra geri kalan bütün malzemeyi ekleyelim karıştırarak pişirelim. Puding kıvamında olacak 3 tane çıkıyor.
  3. Sonra kuplara pay edelim. Üzerine ceviz veya hindistan cevizi serpelim.
  4. Ben kendi yaptığım zile pekmezi ile süsledim tarifi sayfamda deneyecek olanlara afiyet olsun ????.
Buda Benim Usulüm Pekmez Peltesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pekmezli Bisküvili Havuç Topları Tarifi İçin Malzemeler 2 büyük havuç kulandım yaklaşık 250 ml bardakla 2 bardak1 tatlı kaşığı tereyağı1 çorba kaşığı su2 çorba kaşığı pekmez1 paket yulaflı 4 tane daha bisküvi kulandım1 çorba kaşığı ceviz kırığı1 çorba kaşığı fıstık olmasada olur1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Bastık (Pekmez Tatlısı) Tarifi İçin Malzemeler 5 su bardağı su3 yemek kaşığı nişasta1 su bardağı pekmez ( isteğe göre artırılıp eksiltilebilir)Süslemek için ceviz Bastık (Pekmez Tatlısı) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Suyu pişereceğiniz tencereye ekleyip içerisine 3 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Limon Peltesi Tarifi Resimli Limon Peltesi Tarifi Limon Peltesi Malzemeleri: 2 adet limon 3 su bardağı su 4 çorba kaşığı nişasta 2 paket kakaolu bisküvi 10 çorba kaşığı toz şeker Limon Peltesi Yapılışı: Bir tencereye limon suyunu,şekeri,nişastayı ve suyu koyup kesintisiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ev Yapımı Muzlu Puding Tarifi İçin Malzemeler 500 ml süt250 ml su1 tepeli çorba kaşığı un1 tepeli çorba kaşığı nişasta1 büyük fincan şeker damak zevkinize göre artıra bilirsiniz1.5 muz kulandım biraz ufaktı muz tadı çok olsun istedimYarım vanilya1 çorba kaşığı tereyağı1 çorba kaşığı hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Mis Kokulu Mandalina Peltesi Tarifi İçin Malzemeler *500 ml mandalina suyu (portakal suyu ve mandalina suyunu yarı yarıya kullanabilirsiniz) *2 yemek kaşığı dolu dolu nişasta *1 çay bardağı şeker *50 gr tereyağı *1 paket vanilya Mis Kokulu Mandalina Peltesi Tarifi Yapılışı 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt