Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cuma günü yapılacak dua ve zikirler

Cuma günü yapılacak dua ve zikirler
0
206

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cuma günü yapılacak dualar ve zikirler

Cuma günü biz müslümanalrın bayramı olarak bilinir bu kutsal günde okunmaıs öğüt edilen dualar ve zikirler vardır bu dua ve zikirlerden bazılarını sizlerle sayfamızda paylaşmak istiyorumCuma gününün sevabına nail olmak için aşağıdaki duaların okunmaıs zikirlerin çekilmeis öğüt edilmiştir

Cuma günleri mutlaka yasini şerif okunması öğüt edilir ardında diğer dualar ve süreler okunmalı sırasıylaYasini Şerif,Tebareke,Rahman süresi,Mal süresi,Vakıa,Kıyamet süresi ve cuma süresinin okunması nasihat edilir

Hem Cuma Günü Ya ALLAH zikri ile dua edin

Cuma günü 1000 defa Ya ALLAH(cc) zikri ile isteklerinize kavuşabilirsiniz

Cuma günü YA ALLAH zikri ile Allah ’ın evliya kulları arasına girebilirsiniz

Cuma günü 100 kez Salavat okuyun

Cuma günü La ilahe illlahü melikül Hakkul Mübin 100 defa okuyun Rızık için,200 kere her hangi bir niyetiniz için okumanız öğüt edilmiştir *

Similar threads

Cuma gunu yapılacak dualar ve zikirler Cuma gunu biz muslumanalrın bayramı olarak bilinir bu mubarek gunde okunmaıs tavsiye edilen dualar ve zikirler vardır bu dua ve zikirlerden bazılarını sizlerle sayfamızda paylaşmak istiyorumCuma gununun sevabına nail olmak icin aşağıdaki duaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Cuma Günü Yapılacak Baht Duası Cuma Günü Talih İçin Yapılacak Dua Cuma günü iki ezan aralarında abdest alınarak baht ve Rızık için yapılacak dualar şöyledir: 100 kere La ilahe illüllahül melikül hakkul mübin diyen kimseye rızık ve kısmet kapıları açılır , yoksul ve ihtiyaçtan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Herkese Hayırlı Cumalar diliyorum ilk önce bugün sizlere Cuma günü okumamız gereken fazla hoş dualar ve tesbihatlar paylaşmak istiyorum Özellikle bu duaları bu mubarek günde okumanızı öğüt ediyorumCuma günü okunması nasihat edilen dualara örnekler hazırladım sizler içinCuma gününün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Cuma gününe özel okunması öğüt edilen çoğu dua bulunmaktadırÖzellikle Öğle ezanı ile salası aralarında okuyabildiğiniz duaları okumanız nasihat edilirCuma günü tesbih sürüklemek Peygamber Efendimize Salavat çekmek keza kelimei tehvit ve Estağfurullah çekilmesi önerilir Cuma günleri okunacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Cuma Günleri Okunması Gereken Dua Cuma günü biz müminleirn bayramıdırBu mübarek günü en iyi şekild edeğerlendirmek için bilmemiz gereken bir çok şey var kitaplarda okuduğum kadarıyla sizlerle paylaşmak istiyorum Cuma günü okunacak dualardan bazılarınıRabbim içten yapılan tüm dualarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,528Konular
981,474Mesajlar
31,391Kullanıcılar
ilorenisiSon üye
Üst Alt