Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet yaparken etkin sonuc alabilmek icin neler yapılabilir

Diyet yaparken etkin sonuc alabilmek icin neler yapılabilir
0
187

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Diyet uzmanı Ahmet Gurapaydın bu konuda şunları oneriyor:
Gunluk attığınız adım sayısını 7000'e cıkartın Duzenli beslenin (en az 4 oğun) Gunluk 2 litre suyu yavaş yavaş icin Yemeklerinizi yavaş, kucuk lokmalar halinde ve catalla tuketin Uyku duzeniniz onemli En gec 2400'te yatıp en gec 0800'de kalkın Acıktıran besinlerin isimlerini oğrenin ve onların tuketim sıklığını iyi yonetin Tuz tuketiminizi kontrol edin Sebze, meyve tuketim sıklığınızı arttırın Gun aşırı 2030 dk tempolu yuruyuş planlayın Ana yemeğiniz sakıncalı besin olmasın, yanına sağlıklı bir yemek planlayın Gun icinde uyumayın, uzanmayın 2 saatten fazla oturmamaya calışın Kahvaltı oğunune ac ulaştığınızdan emin olun ve kahvaltı oğununuzu 0900'a kadar bitirmiş olun