Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Karışık Sebze Kızartması

Fırında Karışık Sebze Kızartması
0
103

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

• 1 orta uzunluk karnabahar
  • 3 adet havuç
  • 2 adet patates
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Sarımsaklı yoğurt
  • Salçalı sos

Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm zerzevatları fırın tepsisine doğrayın üzerine yağını tuzunu ek edin ve harmanlayıp 220 derece fırına atın.
  2. Üzeri kızarana kadar pişirin benim standardım havuz pişinceye kadar fırında tutmak.
  3. Bir tabağa alın, sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosu ekleyin ve afiyetle yiyin.
  4. Salçalı sos için; biraz zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kadar salça ve çeyrek çay bardağı su ile kaynatın.
Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Olağanüstü Bir Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Materyaller 1 adet orta uzunluk karnabahar1 adet orta uzunluk brokoli2 adet patates3 adet havuç ( kullandığım havuçlar küçük) Sosu için; Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağı1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı kırmızı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Fırında Karışık Zerzevat Kızartma Tanımı İçin Gereçler 1 orta uzunluk karnabahar1 orta uzunluk brokoli3 orta uzunluk havuç3 orta uzunluk patates Sosu için; 3 diş ezilmiş sarımsak1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı kırmızı toz biber1,5 tatlı kaşığı tuzYarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Fırında Domates Soslu Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Gereçler 2 iri patates5 orta uzunluk kabakKızartmak için sıvı yağ Domates sos için; 1 iri soğan3 yeşil biberÇok az sıvı yağ1 tatlı kaşığı salça (Biber kullandım)2 adet domates2 diş sarımsak rendesiYarım su bardağı suTuzKarabiberPulbiberÇok az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Fırında Karışık Sebze Kızartması Tarifi İçin Malzemeler 1 küçük boy brokoli1 orta boy karnabahar2 adet havuç2 adet patates2 adet kapya biber Sosu için; 1 çay bardağından biraz fazla zeytinyağı1 tatlı kaşığı kekik1 tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı köri1 tatlı kaşığı pulbiber1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Fırında Karışık Zerzevat Tanımı İçin Materyaller 1 ufak uzunluk brokoli3-4 kol karnabahar2 iri havuç5 yaprak kadar lahana (dış yaprak değil de iç kısımlardaki yaprak)1 tatlı kaşığı tuzYarım çay bardağı zeytin yağı1 tatlı kaşığı zerzevat baharatı (ben Bağdat kullanıyorum)1 tatlı kaşığı zencefil1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt