Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanaklı Gözleme (Mayasız)

Ispanaklı Gözleme (Mayasız)
0
88

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Ispanaklı Gözleme (Mayasız) Tanımı İçin Malzemeler

• 2 su bardağı un
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
İç harcı için
  • 500 gr ıspanak
  • Kırmızıbiber
  • Karabiber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 adet soğan

Ispanaklı Gözleme (Mayasız) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle ıspanaklarımızı küçük küçük doğruyoruz ben el blender da çektim.
  2. Daha sonra tavaya yağ koyup soğanları kavuruyoruz.
  3. Daha sonra salçayı ek edip kavuruyoruz.
  4. Sonrasında ıspanaklarımızı ekliyoruz ve kavuruyoruz.
  5. Sonrasında baharatlarımızı katıp karıştırıyoruz.
  6. Daha sonra hamurumuzu hazırlıyoruz un su ve tuzu katıp yoğuruyoruz.
  7. Daha sonra yumurta büyüklüğünde pazı lar yapıyoruz bu hamur ölçüsünden 10 adet gözleme çıktı.
  8. Daha sonra bezelerimizi açıyoruz istenilen boyutta daha sonra bir köşesine ıspanak karışımı ekleyip kapatıyoruz.
  9. Daha sonra tavamızı yağlayıp artlı önlü pişiriyoruz. Afiyet olsun ????????‍????.
Ispanaklı Gözleme (Mayasız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ispanaklı Peynirli Mayasız Gözleme Tanımı İçin Materyaller Hamuru için; 500 gram un1 su bardağı su (250ml )1 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı sıvı yağ( en son hamuru toparlamak için) İçine koymak için; Yarım kilo ıspanak1 adet orta uzunluk kuru soğan ya da 4-5 tane taze soğan1 kase beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Mayasız Gözleme Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 2 su bardağı su3 yemek kaşığı zeytinyağ1 silme tatlı kaşığı tuz4.5 su bardağı un (Aldığı kadar) İç harcı için; (istenilen harç yapılabilir peynirli,ıspanaklı,patetesli vs. ben burda ıspanak peynir karışımı yaptım)1 avuç haşlanmış ıspanak1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Mayasız Yumuşacık Ispanaklı Gözleme Tarifi İçin Malzemeler İçi için; 1 kg ıspanak1 büyük soğanYarım çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı pulbiber1 yemek kaşığı domates salçası Hamuru için; 10 su bardağı un1 yemek kaşığı tuz3,5-4 su bardağı su Mayasız Yumuşacık Ispanaklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Mayasız Hamurdan Ispanaklı Pırasalı Lorlu Gözleme Tarifi İçin Malzemeler Su bardağı ölçüsü 200 ml 3 su bardağı soğuk olmayacak şekilde ılık su8 su bardağı un4 çay kaşığı tuz1 yemek kaşığı sıvı yağTereyağ (Gözlemelerimizi yağlamak için) İçi için 500 gram ıspanak1 kg pırasa1 çay maydanoz4 dal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Mayasız El Açması Çökelekli Gözleme (Sahura Enfes Tarif) Tanımı İçin Malzemeler 2,5 su bardağı ılık suYarım tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı yağAldığı kadar un1 çay kaşığı kabartma tozu1 kase çökelek (Peynirde tercih edilebilir)Margarin (Üzerine sürmek için ) Mayasız El Açması Çökelekli Gözleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt