Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Mantar Soslu Et

Kremalı Mantar Soslu Et
0
155

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Kremalı Mantar Soslu Et Tanımı İçin Malzemeler

  • 400-500gr kuşbaşı et
  • 1 adet soğan
  • 10 tane kadar mantar (size kalmş sayısı)
  • Maydanoz bikaç tutam
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kutu krema
  • Tuz
  • Karabiber
  • Köri baharatı bir çay kaşığı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yanına patates kızartması

Kremalı Mantar Soslu Et Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk evvel ister kuşbaşı etlerinizi düdüklüde haşlayabilirsiniz isterseniz tencerede kavurabilirsiniz size kalmış ben daha yumuşak olsun istediğim için düdüklüde haşladım 25 dk kadar.
  2. Mantarları suda yıkıyoruz elimizde üzerindeki kabukları biraz soyuyoruz ve piyazlık formda doğruyoruz.
  3. Daha sonra tavaya alıp ağzını kapatıp suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz ve tereyağı ekliyoruz suyunu çekince.
  4. Bir adet soğanı da piyazlık doğrayıp ekliyoruz kavuruyoruz.
  5. Sarımsağı da ekliyoruz ezip.
  6. Ve haşlanmış etlerimizi de ekliyoruz.
  7. Baharatları da ekleyip kremayı katıyoruz 3-4 dk pişirip kapatıyoruz bekletmeden servis ediyoruz.
  8. Yanına patates kızartması da koyabilirsiniz tercihen size kalmış hepsi ☺️.
Kremalı Mantar Soslu Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kremalı Mantar Soslu Biftek Tanımı İçin Gereçler 5-6 modül biftek1 tatlı kaşığı tereyağTuz, karabiber Mantar sos için; 200 gram mantar1 adet soğan2 diş sarımsak1/2 (yarım) paket sıvı krema1 kahve fincanı süt1 tatlı kaşığı tereyağ1-2 yemek kaşığı sıvı yağTuz, karabiber, kırmızı toz biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Mantar Soslu Kremalı Köfte Tanımı İçin Malzemeler Mantar sosu için: 200 gram mantar1 adet soğan1 tatlı kaşığı sarımsak tozu1 yemek kaşığı un½ (yarım) çay bardağı su½ (yarım) kutu krema (100 ml)Tuz, karabiber½ (yarım) çay kaşığı köri Köfte için: 350-400 gram kıyma (orta yağlı)1 adet yumurta1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Özel Mantar Soslu Et Sote Tanımı İçin Malzemeler 1 kg az yağlı dana kuşbaşı et1 büyük soğan1’er tatlı kaşığı tuz pulbiber1 çay kaşığı karabiberYarım çay bardağı sıvı yağ Özel mantarlı sos için; 400 gram kültür mantarı2 tane kapya biberYarım çay bardağı sıvı yağ1 paket sıvı krema1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Kremalı Mantar Soslu Tavuk Bonfile Tanımı İçin Gereçler 3 adet bonfile göğüs Marine için 1 çay kaşığı kırmızı toz biberYarım çay kaşığı karabiberYarım çay bardağı zeytinyağı Sosu için; 1,5 su bardağı süt1 yemek kaşığı dolusu nişasta2 yemek kaşığı zeytinyağı1 adet soğan1 kase mantarYarım çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kremalı Mantar Soslu Makarna Tanımı İçin Gereçler 500 gr mantar350 gr makarna1 adet soğan1 diş sarımsak400 ml krema (schlagsahne)4 yemek kaşığı sıvı yağTuzKarabiber Kremalı Mantar Soslu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Bir tencerede makarnaları her zamanki üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt