Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mardin Yeşilli'de ilçe protokolünden eğitim öğretime yeni dönem ziyareti

Mardin Yeşilli'de ilçe protokolünden eğitim öğretime yeni dönem ziyareti
0
141

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Şehmus EDİS / MARDİN (İGFA) - Mardin'de Yeşilli Sakarya İlköğretim okulunda öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Güney ve Başkan Demir yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerini ilettiler.

Tüm imkanları dâhilinde eğitim kurumlarının yanlarında olduklarını belirten Yeşilli Kaymakamı İsmail Güney, Burada en önemli görev öğretmenlerimize düşmekte. 2022-2023 eğitim- öğretim yılının eğitim camiasına hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ise, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında tüm eğitim camiasına başarılar dileyerek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bu ülkeyi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi gayretindeyiz. Eminim ki tüm öğretmenlerimizde bu bilinç ile çalışacaklar ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayacaklar” diye konuştu.

Daha sonra Yeşilli Kaymakamı İsmail Güney, Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Yusuf Avlanmaz öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler.

whatsapp-image-2022-09-13-at-14-09-21-1663068059-394.jpeg

Similar threads

Canik Belediyesi, ilçede bulunan tüm okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor. Canik Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda paklık ve etraf düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Okullarımızı hazır hale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması sebebiyle, 13 Eylül 2022 Salı günü saat 11.00’de Erenler İlkokulu’nda kutlama programı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kutlama programına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, 2022-2023 eğitim öğretim yılı nedeniyle Narlı Mahallesi’ndeki İlhan Onat İlkokulu’nu ziyaret etti. Narlıdere Belediyesi’nin hazırladığı eğitim kitlerini minik öğrencilere armağan eden Lider Engin, “Bugün İlhan Onat İlkokulu’nda çocuklarımızın gözlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
ISPARTA (İGFA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, ”Yeni eğitim öğretim döneminin öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum."dedi. Başkan Halıcı mesajına şöyle devam etti: ”Liseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla Ilgaz’da Belediye Lideri Mehmed Öztürk tarafından ilçedeki tüm ilkokullarda, 1. sınıfa yeni başlayan çocuklara OKUMA YAZMA SETİ dağıtıldı. Dağıtım sırasında Lider Öztürk’e Ilgaz Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, Belediye Meclis Üyelerinden İsmail...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,509Konular
982,855Mesajlar
30,649Kullanıcılar
Yılmaz'ınSon üye
Üst Alt