Muzlu Çikolatalı Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket kakao
- 5 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı un
- 1 paket krem şanti
- Beyaz damla çikolata
- 2 tane muz
- Sütlü çikolata 1 su bardağı süt
Muzlu Çikolatalı Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 5 yumurta ve şekeri çarpıyorum 15dk mikserle çırpılıp kakao ,un, kabartma tozu konup çırpılır ve fırın tepsisine yağlı kağıt koyup kalıba dökülür.
- 180 derece ısınmış fırında 15- 20 dk pişerken kreması hazırlanıp süt ve krem şantiyi iyice çırpıp pişen keki fırın kağıdı ile rulo yapalım ve soğumasına bırakalım.
- Sonra yavaşça açıp ruloya kremayı sürüyoruz.
- Damla çikolata ve 1 muz arasına koyup rulo yapıyoruz.
- Kalan kremayı da pastanın üzerine seriyoruz benmari erittiğimiz 2parça sütlü çikolata ile süslüyoruz 1saat serin bir yerde dinlendirip yiyebilirsiniz. Afiyet olsun.