Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sınava girerken okunacak kısa dualar

Sınava girerken okunacak kısa dualar
0
227

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Sınava girileceği süre okunması önerilen dua;

Aşağıdaki duaları Sınava gireceğiniz süre okumalısınız Allahın izniyle başarılı bir şekilde sorunsuz bir imtihan geçirebilirsiniz

Rabb ’şrah li Sadri ve yessir li emri,va ’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavli

Manası ;

Ya Rabbi Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılması mümkün eyle

Hem şu duayıda okuyabilirsiniz;
Ya Hayyu Ya Kayyüm Bi Rahmetike esteğisu

Manası ;

Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum

Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve elhıkni bi's salihinRabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'lukdeten min lisani yefkahu kavli Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr

Rabbim İlmimi ve anlayışımı arttır ve beni salih kullara dahil eyle Rabbim! Göğsümü aç, işimi kolaylaştır ve dilimdeki bağı çöz oysa sözümü anlasınlar Ya Hafız Ya Rakib Ya Nasır Ya Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma; Rabbim! İşimi hayırla tamama erdir *

Similar threads

Sınavda varisi olmak için okunacak dua Sınav için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi ’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah ’ım! Bu işi bana bahtı açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Sınava girileceği zaman okunması onerilen dua; Aşağıdaki duaları Sınava gireceğiniz zaman okumalısınız Allahın izniyle başarılı bir şekilde sorunsuz bir sınav gecirebilirsiniz Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlul ukdeten min lisani,yefkahu kavli Manası ; Ya Rabbi Goğsumu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Sınavda başarıya ulaşmak için okunacak dua Imtihan için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana şanslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Sınav Duaları İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur (isra suresi;80) Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
333
Sınava Girerken Okunacak Dualar Euzü Besmele çektikten sonradan imtihana girerken şu dua okunur: Rabbi edhılni müdhale sıdkın ve ahricni muhrace sıdkın vec ’al li min ledünke sultanen nesiyra Ey Allah ’ım! Gireceğim imtihana doğrulukla girmemi sağla Çıkacağım(bu) yerden doğrulukla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt