Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tadına Doyulmayan Revani Tam Ölçü

Tadına Doyulmayan Revani Tam Ölçü
0
81

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tadina-doyulmayan-revani-tam-olcu.jpg

Tadına Doyulmayan Revani Tam Ölçü Tanımı İçin Materyaller

  • Yuvarlak borcam
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • Yarım çay bardağı kalın fındık içi /tercihe bağlı
  • 3 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı irmik
  • 1 çay bardağından biraz fazla sıvı yağ
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 adet vanilya
  • 1 su bardağı un (yumurta büyüklüğüne nazaran de gidiyor lütfen unu denetimli dökelim)
Şerbet için
  • 3 su bardağı su
  • 2,5 su bardağı şeker
  • 1 dilim limon
Üzeri için
  • Hindistan cevizi

Tadına Doyulmayan Revani Tam Ölçü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle şerbeti hazırlıyoruz. Bir tencereye iki buçuk su bardağı şekeri koyup karamel rengi alana kadar karıştırıyoruz.
  2. Karamel rengi alınca üzerine üç su bardağı suyu döküyoruz. Ben bu formda yapıyorum sonuç kusursuz sonra kaynamaya başladıktan sonra beş dakika daha kaynatıp üç damla limon suyu ekleyip soğumaya bırakıyoruz.
  3. Kek yapılışı.Yumurta ve bir çay bardağı şekeri yeterlice köpük olana kadar çırpalım.
  4. Sonrasında sırasıyla yoğurt yağ ekleyip çırpalım irmik, un, kabartmatozu ve vanilyayı da ekleyip düzgünce çırpalım.
  5. Ben borcamın altını uygunca margarinle yağlayalım benim tercihim margarİn ve 170 derecede uygunca kızartalım
  6. Sonrasında fırından çıkardıktan sonra beş dakika birinci sıcaklığı geçtikten sonra soğuk şerbetimizi eşit halde revaniye dökelim.
  7. İsteğe bağlı süslemesini yapabilirsiniz benim tercihim hindistan cevizi oldu buzdolabında beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Tadına Doyulmayan Revani Tam Ölçü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Puf Puf Kabaran Tadına Doyulmayan Açma Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt2 su bardağı ılık su1 yemek.kaşığı tuz3 yemek kaşığı şeker2 yumurta sarıları üzeri için ayrılacak1 su bardağı sıvı yağ10 gram iki paket instant mayaÇörekotu,susamAldığı kadar un (yumuşak ele yapışmayacak bir hamur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tadına Doyulmayan Pizzalar Tarifi İçin Malzemeler Hamuru1 çay bardağı ılık süt1 çay bardağı ılık su1 çay bardağı sıvı yağ1 paket kuru maya2 tatlı kaşığı şeker1 yumurta (beyazi hamura sarısı üzerine)1 tatlı kaşığı tuz4.5 su bardağı un (kontrollu)Üst malzemesi1 kase salam1 kase sucuk1 kase kare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Tadına Doyulmayan Poğaça Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta akı1 su bardağı ılık süt1 su bardağı ılık su1 su bardağı sıvı yağ1 paket instant maya4 yemek kaşığı şeker1 yemek kaşığı tuz6 su bardağı un Arası için Kasar peyniri Üzeri için 2 yumurta sarısı2-3 yemek kaşığı sıvı yağSusam / çörek otu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Tadına Doyulmayan Nohut Pilav (Tavuklu) Tarifi İcin Malzemeler *1 su bardağı pişmiş nohut *1 cay bardağı tel şehriye *1, bucuk su bardağı pirinc *4 tavuk pirzola *2 bardak tavuk suyu *1 bardak su *1 cay kaşığı tuz *1 yemek kaşığı tereyağı *2 yemek kaşığı zeytinyağı *1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kolay Revani Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı şeker1 çay bardağı yoğurt1,5 su bardağı irmik2 su bardağı un1 kabartma tozu1 tane vanilya Şerbet için 2,5 su bardağı şeker3 su bardağı su Kolay Revani Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,498Konular
982,567Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt