Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tiramisu

Tiramisu
0
91

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
tiramisu-4.jpg

Tiramisu Tanımı İçin Materyaller

• 1 lt süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 paket vanilya
  • 7 yemek kaşığı dolu dolu un
  • 300 gram labne
  • Hazır kek kullanıldı
Keki ıslatmak için
  • Sade nescafe kullandım

Tiramisu Tanımı Yapılışı

1. Tecreye süt toz şeker ve unu alıp güzelce karıştrdım.
  2. Ocağın altını açtım pişirdim.
  3. Pişip ılıdıktan sonra vanilya ve labnesi ekledim karıştırdım dolapta 3 saat dinlendirdim.
  4. Kekini ıslatmak için 2 yemek kasığı nescafeyi sıcak suda çözüp kekin her tarafına eşit ölçüde dağıttım
  5. Sonrasında kremasını sürüp ikinci katına da birebir süreci uyguladıktan sonra en üstüne kakao eleyip dolaba kaldırdım.
  6. 2 saat beklettim.Afiyet olsun

Similar threads

Kolay Tiramisu Tarifi İçin Malzemeler 1 paket hazır kek3 su bardağı süt3 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı un1 adet yumurta200 gram labne Keki ıslatmak için; 1 paket nescafe1 su bardağı su Üzerine; Kakao Kolay Tiramisu Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kremayı hazırlamak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Tiramisu Tarifi İçin Malzemeler Kek için; 2 adet büyükçe yumurta2 çay bardağı un2 yemek kaşığı kakaoYarım su bardağı şekerYarım su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ1 er paket kabartma tozu ve vanilya Keki ıslatmak için; 1 su bardağı ılık su1 tatlı kaşığı nescafe1 tatlı kaşığı şeker Kreması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Tiramisu Tart Kek Tarifi İçin Malzemeler Tart kek için; 2 adet yumurtaYarım su bardağı şekerYarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı süt1 su bardağı un3 yemek kaşığı kakao1 paket kabartma tozu Kekimizi ıslatmak için; 1 su bardağı ılık su1 yemek kaşığı toz şeker1 yemek kaşığı çekilmiş çekirdek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Tiramisu Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı şekerYarım su bardağı sıvı yağ1, 5 su bardağı un1 kahve fincanı yoğurt1 paket kakao1 paket kabartma tozu1 paket vanilya Keki ıslatmak için ; 2 su bardağı süt1 yemek kaşığı sade nescafe veya granül kahve Kreması için ; 1 litre süt1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Tiramisu Pasta Tarifi İçin Malzemeler Tiramisu muhallebisi için; 1 paket labne peyniri (200 gram)2.5 su bardağı süt3 tepeleme yemek kaşığı un1 tane yumurta3 tepeleme yemek kaşığı toz şeker Üzerini ıslatmak için; 0.5 su bardağı sıcak suBir paket 3’ü bir arada kahve Üzerini süslemek için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt