
Tiramisu Tanımı İçin Materyaller
- 1 lt süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 paket vanilya
- 7 yemek kaşığı dolu dolu un
- 300 gram labne
- Hazır kek kullanıldı
- Sade nescafe kullandım
Tiramisu Tanımı Yapılışı
- Tecreye süt toz şeker ve unu alıp güzelce karıştrdım.
- Ocağın altını açtım pişirdim.
- Pişip ılıdıktan sonra vanilya ve labnesi ekledim karıştırdım dolapta 3 saat dinlendirdim.
- Kekini ıslatmak için 2 yemek kasığı nescafeyi sıcak suda çözüp kekin her tarafına eşit ölçüde dağıttım
- Sonrasında kremasını sürüp ikinci katına da birebir süreci uyguladıktan sonra en üstüne kakao eleyip dolaba kaldırdım.
- 2 saat beklettim.Afiyet olsun