iltasyazilim
FD Üye
HAYAT İÇİN 13 KURAL
1* Seni sen olduğun için değil, senin yanına olduğum süre,
ben olduğum için seviyorum
2* Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, ve onu hakeden seni asla ağlatmayacak olandır
3* Birinin seni senin istediğin gibi sevmemesi onun seni bütün varlığıyla sevmediği anlamına gelmez
4* Reel arkadaş, elini tuttuğunda kalbine de dokunandır
5* Birini özlemenin en fena yolu, yanyana oturduğun halde onu hiçbir süre elde edemeyeceğini bilmendir
6* Üzüntülü olduğun zamnlarda bile gülümsemeyi katiyen vazgeçme,
biri gülümsemene aşık olabilir
7* Bu dünyada bir insan olabilirsin ama birisi için bir dünya olabilirsin
8* Zamanını seninle geçirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama
9* Olur Ya de Allah dürüst birey ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir, böyle olunca müteşekkir olacağızdır
10* Bir sona geldiğin için yas, Onu yaşadığın için gülümse
11* Seni kıracak ahali her zaman olacaktır, öyleyse güvenmeye ihtiyacın var, sadece özenli ol
12* Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini ümit etmeden önce
kendinin kim olduğunu bildiğinden belirlenmiş ol
13* Fazla fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur
“OLAN HERŞEYİN ARKASINDA BİR SEBEP VARDIR *
1* Seni sen olduğun için değil, senin yanına olduğum süre,
ben olduğum için seviyorum
2* Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, ve onu hakeden seni asla ağlatmayacak olandır
3* Birinin seni senin istediğin gibi sevmemesi onun seni bütün varlığıyla sevmediği anlamına gelmez
4* Reel arkadaş, elini tuttuğunda kalbine de dokunandır
5* Birini özlemenin en fena yolu, yanyana oturduğun halde onu hiçbir süre elde edemeyeceğini bilmendir
6* Üzüntülü olduğun zamnlarda bile gülümsemeyi katiyen vazgeçme,
biri gülümsemene aşık olabilir
7* Bu dünyada bir insan olabilirsin ama birisi için bir dünya olabilirsin
8* Zamanını seninle geçirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama
9* Olur Ya de Allah dürüst birey ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir, böyle olunca müteşekkir olacağızdır
10* Bir sona geldiğin için yas, Onu yaşadığın için gülümse
11* Seni kıracak ahali her zaman olacaktır, öyleyse güvenmeye ihtiyacın var, sadece özenli ol
12* Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini ümit etmeden önce
kendinin kim olduğunu bildiğinden belirlenmiş ol
13* Fazla fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur
“OLAN HERŞEYİN ARKASINDA BİR SEBEP VARDIR *