Ölümcül Hastalıkları Önleyen 10 Gıda Yaşam Koşulları bizi hergeçen gün ölümcül hastalıklarla karşısında karşıya getiriyor Hava kirliliği, çoğalan teknolojinin çevreye yaymış olduğu elektromanyetik dalgalar, beslenme ihtiyacımızı karşıladığımız kansolojen madde içeren ürünler Bizi her an risk aşağı bırakıyor Bunlara karşı savaş açılmak bizim elimizde nasıl mı? İşte bu besinleri tüketerek: Balık: Yürek krizine aleyhinde iyi geliyor Somon, alabalık ve ton balığı türleri, D vitamini ve Omega3 yağı ile yüksek tansiyonu düşürüyor Havuç: Günde 5 adet havuç, yürek krizi riskini üçte iki oranında azaltıyor Havuç, hem gözler için de yardımsever Sarımsak: Soğuk algınlığına karşısında savaşıyor Enfeksiyonlarla uğraş için, günde 2 diş sarmısak yenilmesi, büyük menfaat sağlıyor Sarımsak, bakteriyel ve virütik hastalıklara ve enfeksiyonlara karşısında doğal bir antibiyotik görevi yapıyor Karnıbahar: Kanseri kısıtlayan karotenoid maddesi üretiyor Bilhassa çiğ olarak yenilmesi tavsiye ediliyor Fasulye: Şeker hastalığını önlüyor ve vücuttaki ensülin üretimini dengede tutuyor Soğan: Kolesterol düzeyini düşürüyor Böylece, yürek krizi ve kansere aleyhinde önleyici devir üstleniyor Zeytinyağı: Yüksek tansiyonu düşürüyor ve vücutta taş oluşmasını önlüyor Zeytinyağı ayrıca, kötü kolesterol LDL düzeyini azaltıyor, iyi kolesterol HDL'yi ise koruyor ya da artırıyor Elma: Kolon kanserini önlüyor Beyin ve kemiklerin gereksinim duyduğu boron maddesini barındırıyor Elmadaki balic asid ise boşaltım sistemi için faydalı Portakal: C vitamini deposu portakal, hamile kalmayı kolaylaştırıyor, virüsler ve alerji ile uğraş ediyor Soya fasulyesi: Kemik hastalıklarına aleyhinde 'birebir' diye niteleniyor ve vücuttaki kemiklerin gücünü koruyor