Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pilates Zayıflatır mı?

Pilates Zayıflatır mı?
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pilates günümüzde oldukça yaygın bir spordurFakat Pilates düşünülenin tersine zayıflatmaz çünkü bu spor adale ve iskelet sistemimizin gelişmesine muavin olan hareketlerden oluşan bir alıştırma türüdürFakat plates yapan kişileirn kilo vermedikleri halde bir yada iki bedene dek incelmeleri mümkündür

ALT :wwwlarcomupluploadspilateszayiflatirmi53774pilateszayiflatirmi53774ALT

Pilates yapan şahısların belinde zaten sorun var ise yerden bir kalem alırken bile belini sakatlama olasılığı vardırDoğru şekilde yapılan pilates, disklere hasar vermez ve bel fıtığına yol açmaz Bunun bütün tersine omurgadaki duruş bozukluklarını düzeltir ve kişide rahatlama etkisi yaratır

Pilates yapma sırasında çok yoğun bir kalori harcanmamaktadırPilatesle zayıflamak fazla mümkündeğildirKilo tahsis etmek için mutlaka bir kardiyo egzersizi ile pilatesi cesaretlendirmek iyi olurPilates yapan şahısların, uyguladıkları teknikler tamamen, kilo vermedikleri lakin bu sayede bir iki bedene değin incelmeleri görülmüştürPilates ile birlikte uygulanan diyet ve sağlıklı beslenme ile birlikte kilo verilmesi muhtemel olabilir *

Similar threads

Pilates gunumuzde oldukca yaygın bir spordurFakat Pilates duşunulenin aksine zayıflatmaz cunku bu spor kas ve iskelet sistemimizin gelişmesine yardımcı olan hareketlerden oluşan bir egzersiz turudurFakat plates yapan kişileirn kilo vermedikleri halde bir yada iki bedene kadar incelmeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Pilates Zayıflatırmı Pilatesin Zayıflatma Etkisi Varmı? Son yıllarda oldukca sıklıkla duyduumuz bir spor dalı Plates plates zayıflatırmı platesin fayadaları neler defalarca birlikte öğreniyoruz sevgili bayanlar Pilates zayıflamaya afacan çünkü bu spor, daha fazla iskelet ve kas sistemini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Pilates Zayıflatırmı Pilatesin Zayıflatma Etkisi Varmı? Son yıllarda oldukca sıklıkla duyduumuz bir spor dalı Plates plates zayıflatırmı platesin fayadaları neler hep birlikte oğreniyoruz sevgili bayanlar Pilates zayıflamaya yaramaz cunku bu spor, daha cok iskelet ve kas sistemini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Pilates Zayıflatır mı? Son yıllar da pilatese olan ilgi oldukça polüler bir hal alarak hızla yaygınlaşmaya devam etmektedir Ben de pilates sporuna biraz geç başlayan biri olarak sizler ile deneyimlerimi paylaşmak istiyorum Üç doğumdan sonra ister istemez her kadın gibi ben de kilo aldım gerçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Reformer Pilates bir cardio çalışması değildir ve kalori yıkımına odaklanmaz. Ama Reformer Pilates zayıflamaya ek sağlar zira bu teknik, daha çok iskelet ve kas sistemini geliştirmeye yönelik egzersizler bütünüdür. Reformer Pilates kilo vermeyi destekleyici ve vücudun görünümünü düzenleyici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,010Kullanıcılar
yuwywhyqyqySon üye
Üst Alt