Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Portakalı Lokum

Portakalı Lokum
0
111

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
portakali-lokum.jpg

Portakalı Lokum Tanımı İçin Malzemeler

• 1,5 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı mandalina suyu (İsteyen portakal da koyabilir}
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı su
  • 1-2 damla limon suyu çok değil mayhoş tat veriyor sonra
  • Lokumları bulamak için nişasta

Portakalı Lokum Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Malzemeleri hepsini bir tencere alıp karıştıralım.Katı lokum üzere hal alana kadar daima karıştıralım 45 dk karıştıralım güzelce.
  2. Kıvamı çok değerli çok katı olacak.
  3. Kıvamı tutan lokumu streç sinemaya dökelim ister rulo formunda yapabilirsiniz ben kare formunda yaptım.
  4. 3,4 saat daha fazla da olur dolapta bekletelim.Dolaptan çıkan lokum keselim yemeye hazır afiyet olsun ????.
Portakalı Lokum Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fındıklı Lokum (Ev Yapımı) Tanımı İçin Malzemeler 3 su bardağı toz şeker3 su bardağı su1 çay bardağı nişasta1 su bardağı iri fındık1-2 damla limon suyu çok değil mayhoş tat veriyor sonra Lokumları bulamak için Nişasta, hindistan cevizi Fındıklı Lokum (Ev Yapımı) Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Portakalı Lokum Hafif Bir Tatlı Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı portakal suyu ben 1 bardağını su kulandım1 çay bardağı şeker1 portakal kabuğu rendesi4 çorba kaşığı nişastaÇay kaşığı ucuyla zerdeçal olmasa da olur Üzeri için Hindistan cevizi yahut pasta süsü Portakalı Lokum Hafif Bir Tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Saray Lokum Tanımı İçin Malzemeler 4 çay bardağı süt3 yemek kaşığı şeker6 yemek kaşığı irmik1 paket vanilya1 paket kremşanti Bulamak için; 1 su bardağı hindistan cevizi1 kase su (Elimizi nemlendirmek için) Üzeri için; FındıkBadem Saray Lokum Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Mandalinalı Lokum Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu (Portakalda olur)1 çay bardağı şeker2 yemek kaşığı nişasta1 tatlı kaşığı tereyağı Üzerini bulamak için 1 çay bardağı hindistan cevizi Mandalinalı Lokum Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Mandalina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Portakal Ve Limonlu Lokum Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı portakal suyuYarım limonYarım çay bardağı toz şekerYarım çay bardağı nişasta Bulamak için Hindistan cevizi Portakal Ve Limonlu Lokum Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle portakal ve limonu sıkıp süzgeçten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt