Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sağlıklı Badem Unlu Krep (Glutensiz Eleminasyon Ve Diğer Diyetlere Uygun)

Sağlıklı Badem Unlu Krep (Glutensiz Eleminasyon Ve Diğer Diyetlere Uygun)
0
40

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
saglikli-badem-unlu-krep-glutensizeleminasyon-ve-diger-diyetlere-uygun.jpg

Sağlıklı Badem Unlu Krep (Glutensiz Eleminasyon Ve Öteki Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Materyaller

• 1 çeyrek su bardağı glutensiz badem unu
  • 1 silme yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ ya da yarım yemek kaşığı ghee yağı
  • 1 yemek kaşığı içme suyu

Sağlıklı Badem Unlu Krep (Glutensiz Eleminasyon Ve Öbür Diyetlere Uygun) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurta, su ve zeytinyağı birlikte yeterlice çırpıyoruz. Ghee yağı kullanırsanız yeterlice eritin çırparak. Öteki bir kapta unumuzla keten tohumumuzu şöyle bir karıştırıyoruz.
  2. Düzgünce çırptığımız yumurta-su-yağ karışımımıza unla keten tohumu karışımımızı yavaşla ekleyip çırpıyoruz.
  3. Krep tavamızı çok çok az zeytinyağ ile yağlıyoruz.
  4. Krep tavamızın altını full açıp sonra karışımımızı döküyoruz. Alt üst pişiriyoruz ve hazır.Afiyet ve şifa olsun.

Similar threads

Badem Unlu Ekmek (Gluten Eleminasyon Ve Öbür Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı (400 ml) badem unu1 su bardağı (200 ml) hindistan cevizi unu4 çorba kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı kabartma tozu1 çay kaşığı himalaya tuzu1 çorba kaşığı çörek otu2 çorba kaşığı çekilmiş keten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Kuruyemiş Fermentasyonu (Gluten,Eleminasyon ve Öteki,Diyetlere Uygun,Sağlıklı) Tanımı İçin Materyaller Dilediğiniz kadar çiğ fındıkDilediğiniz kadar çiğ bademDilediğiniz kadar ceviz (ben hepsinden 300gr koydum)1 lt günlük sütYarım limonİçme suyu Kuruyemiş Fermentasyonu (Gluten,Eleminasyon ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Fit Kurabiye (Glutensiz Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta1,5 su bardağı rondoda çekilmiş glutensiz yulaf ezmesi (ben bunu tercih ettim) ya da yulaf unu ya da dilediğiniz glutensiz unYarım çay kaşığı karbonat (ben bunu tercih ettim) ya da 1 çay kaşığı kabartma tozu4 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Balkabaklı Cips (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 1 kalın dilim balkabağı1,5 su bardağı badem unu (Ya da badem-fındık öğütüp koyabilirsiniz)1/2 (yarım) su bardağı kinoa unu (Başka glutensiz unda olur)3 büyük diş rendelenmiş sarımsak ya da 1 tepeleme tatlı kaşığı sarımsak tozu1,5 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Kinoa Unlu Kraker (Glutensiz Ve Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Gereçler 1 çay bardağı ılık su3 çay kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı pulbiber (İsteğe göre)Küçük bir avuç dereotu ya da maydanoz2 su bardağı kinoa unu Kinoa Unlu Kraker (Glutensiz Ve Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt